Hvordan få en animert film laget

April 29

Hvordan få en animert film laget

I motsetning til en live-action filmen bruker en animert film bestemte animasjonen prosessen eller en kombinasjon av prosesser for å produsere bevegelige bilder. Animasjon kan være helt trukket, malt eller fotografert bilde for bilde. Datateknologi banet også vei til etableringen av animerte filmer ved hjelp av dataprogrammer som Flash, Adobe After Effects, 3D Studio Max og Maya.Mange animasjon prosjekter kombinere bruken av håndtegnet og datamaskin produksjon av bilder i sine filmer.Mens få animerte filmen laget er vanskelig, kan det gjøres.

Instruksjoner

• Fullføre filmens skript. Akkurat som alle andre film prosjekter krever en animert film et skript og visjon fra direktøren. Godkjent skriptet laget av forfatteren blir "Bibelen" av produksjonsteamet.

• Opprette figurdesign, bakgrunn og inspirerende kunstverk. Tegnene tegnes fra forskjellige vinkler å få alle detaljene når de få animert. Akkurat som etableringen av figurdesign er gjør bakgrunn viktig å produsere landskapet der figurene flyttes. Akkurat som når skyting en live-action filmen, følger kameraet tegnene som de beveger seg miljøet. Inspirerende kunst kan hjelpe, som begrepet kunst stykker som inkluderer opplysninger som kan muligens bli sett i den siste animasjonen.

• Gjøre en storyboard som fungerer som en utvidet tegneserie eller comicbook. Den viktigste forskjellen med å gjøre en storyboard er imidlertid at det ikke prioritere tegning beste rammen, plassering og poserer for hvert tegn eller bakgrunn. Det fokuserer mer på kronologisk vendingen som skal skje i filmen. Hver betydelig endring i handlingen krever tegning neste rammen slik at noen ser det kan ha en generell ide om hvordan det vil se ut når dreieboken blir en selve filmen.

• Registrere den "scratch stemmer." Voice talent for hvert tegn starter innspillingen hans eller hennes dialog i et dubbing rom eller lydstudio. Dette blir animatører guide når animere fordi de trenger å synkronisere stemmene med hvordan animasjonen beveger seg.

• Gjøre animatic, den foreløpige versjonen av den animerte filmen. Dette gjøres ved skyting kronologisk rekkefølgene på dreieboken og legge til scratch stemmene og andre lyd elementer inn i den. Dermed kan produksjonsteamet å se om animasjonen fungerer når det gjelder timing og pacing. Det gir også dem en bedre visjon om hvordan den endelige filmen ville utseende.

• Start animasjonen prosessen. Hvert skudd blir animert bruker en bestemt teknikk. Det finnes mange typer animasjonsteknikker inkludert tradisjonell eller helt håndtegnet animasjon, stop-motion animasjon som bruker leire eller andre materialer skutt bilde for bilde til å lage bevegelser og datamaskinen animasjoner som bruker en 2D eller 3D-animasjon programvare for å gjøre animasjon.

Animatører opptre som aktørene eller puppeteers som koreografere bevegelser og ansiktsuttrykk tegn.

• Arbeide på opprydding, in-betweening og skyggelegging av alle elementer i hvert skudd inkludert apparater, utstyr og karakterer. Disse prosessene fullføre og polsk hvert skudd ved å rydde tegninger fra ekstra slag eller noe lignende forglemmelse eller unøyaktighet, produserer den nødvendige "mellom" rammer mer væske bevegelse av hver skutt og legge til overflaten farge og tekstur for alle nødvendige visuelle elementer.

• Lys animasjon å fullføre utseendet. Med det samme konseptet i tankene som live-action filmen belysning gir belysning teamet nøkkelen, fyll og bounce lys og rommet atmosfære å definere og forbedre skutt mot sitt endelige utseende.

• Presenterer datamaskinen dataene med alle animasjon elementene avsluttet. Om alt er håndtegnet, krever skutt bilde for bilde eller helt laget i datamaskinen, moderne animasjon arbeid bruk av en datamaskin til å redigere en film. Alle elementene er digitalisert og gjengis på datamaskinen til å oversette alle av hvert bilde i en enkelt film. Dette gjør at animasjonen benyttes for redigering i videoformat.

• Redigere filmen på samme måte du vil redigere en live-action filmen, og deretter legge til lydeffekter og musikalsk score. Selv om noen filmskapere opprettholde bruk av scratch stemmene for den endelige filmen, kan andre krever nyinnspillingen av stemmene bruker samme eller forskjellige stemme talentene.