Rimelig mål for barn Sengevæting

September 3

Rimelig mål for barn Sengevæting

Foreldre forståelig puste en sukk av lettelse når deres pjokk eller preschooler er vellykket potte trent og dager endring bleier er bak seg. Selv om de fleste barn opphold tørke av alderen 5, kan Sengevæting vedvare til alderen 6 og utover. Foreldre har vanligvis å intervenere for å hjelpe sine eldre barn overvinne Sengevæting.

Betydning

Du er ikke alene om barnet skolealder ark er våt når han våkner om morgenen. En ulykke som oppstår bare når barnet er søvn kalles nattlige eller nattlige enuresis--den medisinske termen for Sengevæting. Omtrent én av fem 7-åringer og ett i tjue 10-åringer har fortsatt nighttime ulykker, ifølge HealthyChildren.org. Gutter er mer utsatt for Sengevæting enn jenter. Faktisk er to tredeler av barn med nattlige enuresis gutter. En liten blæren, økt nighttime urin produksjon, dyp søvn og forstoppelse kan alle bidra til Sengevæting, forklarer Dr. Howard Bennett, en klinisk professor i pediatri ved George Washington University Medical Center i et 2007 artikkel publisert i "Friske barn Magazine."

Bad besøk

Kontroller at barnet ditt gjør en siste tur til badet før sengetid. Våkne du barnet midt på natten og å ta ham til badet kan bidra til å forhindre ulykker. Et barn som er tatt til badet et par ganger i løpet av natten slutte tisse i sengen etter rundt seks uker. Også oppmuntre barnet til å gå på do bør han våkner opp på hans egen; bruke nattlys til å lede måten.

Sengevæting Alarm

Snakk med barnets lege hvis hjem rettsmidler ikke holder barnet tørr om natten. Din barnelege kan foreslå en Sengevæting alarm som vekker barnet øyeblikket han begynner å urinere så han kan komme opp og fullføre sin urinering i toalettet. En Sengevæting alarm er en blære condition metode som fungerer i om lag 50 prosent av barn som bruker det, bemerker HealthyChildren.org. Teoretisk lærer barnets hjerne å ta hensyn til full blære signaler når utsatt for alarmen. Etter 12 ukers bruk han kan få opp på hans egen for å urinere eller holder den morgenen.

Blæren administrere øvelser

Spør barnet til å øve hennes urin for lengre perioder hver dag for å forlenge blæren så det er beholder mer urin. Blæren opplæring er vanligvis beregnet for barn med små blærer. Når barnet forteller deg at han har å urinere be ham om å holde det i fem minutter. Takle på et par minutter hver gang han må gå. Å kunne holde den i 45 minutter er det endelige målet. Blæren trening er ikke en rask løsning. Det er en langsom prosess som kan ta flere uker eller måneder, forklarer The National Institute av Diabetes og fordøyelsessystemet nyre sykdommer.

Medisiner

Barn alderen 7 og over kan være foreskrevet medisiner hvis andre metoder for å kurere Sengevæting har mislyktes. Medisin – en antikolinergisk stoff som oxybutynin, merkenavn Ditropan eller hyoscyamine solgt som Levsin - typer kan blæren hold mer urin. En annen medisinering desmopressin acetat eller DDAVP--signaler nyrene å gjøre mindre urin. Selv om begge typer rusmidler fungere umiddelbart, fortsetter Sengevæting vanligvis når barnet slutter å ta medisiner, bemerker MayoClinic.com. Flushing kinnene og tørr munn er mulige bivirkninger av Sengevæting medisiner.

Betraktninger

En håndfull barn kan fortsette å våt sengen uansett hvilken type behandling brukes. Emosjonell støtte kan hjelpe barnet ditt få gjennom frustrerende og pinlig Sengevæting perioden. Heldigvis rapporter de aller fleste barn vokse nattlige enuresis av ungdomsårene, HealthyChildren.org. Barnets lege kan sjekke en urinprøve hvis han mistenker at en urinveisinfeksjon er forårsake eller bidra til Sengevæting. UTIS kan behandles med antibiotika.