Romantisk Valentine kortspill

March 28

Romantisk Valentine kortspill

Valentinsdag er en tid for par å slå opp romantikk. Spill er en effektiv måte å feire et par kjærlighet for hverandre, samtidig romantisk og underholdende samtidig. Kortene er enkle rekvisitter som kan inspirere spillet ideer, så tenk på måter å innlemme spillkort eller hjemmelaget kort i en Valentinsdag spill.

Kort gatefeier jakten

Scavenger jakt er spennende spill at du kan spille med din spesielle noen bruker kort føre henne fra ett sted til et annet. Splitte og skjule rundt hjemmet strategisk. Start henne i ett sted hvor hun finner en kort og leser ledetråd, som fører henne til det neste kortet. Det neste kortet fører henne til følgende kort i sekvens og så videre. På slutten av spillet, er din valentine møtt med en romantisk gave, for eksempel et smykker øredobber, billetter til en romantisk spille eller noe du vet hun vil sette pris på.

Valentine kort Hangman

Du kan spille valentine hangman bruke kort for å skjule mysterium bokstaver som spilleren må løse for å gjette ord eller uttrykk. Begynn med å komme opp med et ord eller uttrykk du vil at spilleren å gjette. Ideer inkluderer "Jeg elsker deg," «Ville du gifte meg» og "Nyte din nåværende" med en Overraskelsegave på slutten av spillet. Skrive én bokstav i uttrykket på en enkelt indeks kortet og legge kortene i rekkefølge, ansiktet ned. Hvis du har en tomme veggplass å spille på, tape den kort med bildesiden ned til veggen. Tegn hangman strukturen på et ark med papir eller en tavle. Spilleren skal gjette et brev, og dersom bokstaven finnes i søkestrengen mysterium, du må snu kortet. Hvis ikke, trekke en del av hangman's kropp. Målet med spillet er for spilleren å gjette mysterium uttrykket før bøddelen trekkes helt.

Kort i en lue

Kort i en lue er et spill å spille med par på Valentinsdag. Skriv et dusin eller så Valentinsdag-kort med romantiske instruksjoner på hvert kort. Romantisk instruksjoner eksempler på "Synge en vers av en romantisk sang," "Handle ut en romantisk scene i filmen" og "Gjør en romantisk danse." Kortene er brettet, stokkes og plassert i en lue. Hvert par har en tur til blindt velger et kort fra hatten. Paret må deretter utføre instruksjon på kortet som de valgte foran resten av parene.

Valentine krig

Krig er et kortspill med en standard kortstokk. Spillerne får en lik antall kort å håndtere. Spilleren som handler det høyeste kortet vinner runden og samler alle kortene på bordet. Dette Valentinsdag spin får spilleren med det høyeste kortet også å samle en del av valentine candy, som kanel hjerter, sjokolade kyss eller hjertet godteri. Spilleren som akkumuleres mest godteri ved slutten av spillet vinner, og kommer til å snu en av tre mysterium. Mystery kortene er ned og inneholder romantiske gestus som spilleren som mistet oppfylle, som "kyss", "en massasje" eller "hjemmelaget middag for to." Vinneren blir over en kort og motstanderen skal utføre oppgaven.