10 topp destinasjon bryllup

January 25

Reisemål bryllup har blitt stadig mer populært de siste årene som bruder og brudgom søker sine bryllup fantasier virkelighet. Fleste reisemål bryllup skje i varme, tropiske klimaer ofte mot en innstilling stranden eller havet. Howeve, r det er mange flotte byer hvor de ikke kan bare si "jeg gjøre, men nyte bryllupsreisen mens gjestene ta turen til en ferie. Mens en destinasjon bryllup kan skje hvor som helst i verden, er det noen steder som er langt mer populære enn andre for en rekke årsaker.

Hawaii

Hawaii er en tropisk oase hvor ting er enkle å forstå som alt er i samme amerikanske valuta. Hawaii snakker engelsk, og alle de viktigste øyene tilbyr unike terreng, så uansett hva du er ute etter (partyliv, jungel terreng, vulkaner, fosser, surfing, lokal kultur), vil du kunne finne den. Hawaii er et populært sted for bryllup fordi det er fantastisk og en flott ferie/bryllupsreise destinasjon. Det er pakker og alternativer for alle prisklasser og par stiler.

Cancun

Cancun, Mexico, er en hot spot for unge par å gifte seg, som det er en sann partiet sentralt og som gjør for en stor honeymoon. Nattelivet er utrolig, og det er lett å ha en kjapp bryllup og bryllupsreise på et budsjett. Plus, det er tonnevis av aktiviteter og turer/turer du og dine gjester kan nyte.

Italia

Italia er kjent for sin legendariske arkitektur og romantiske kirker. Det er også en by av kjærlighet hvor mange bryllup skje. Kirkene i Verona, der Romeo og Julie fant sted, er et populært sted for seremonier der par håper å ha en kjærlighet som lidenskapelig og intens som for unge Shakespeare paret. Fra lysene i byen gondolturer ned kanalene, love er i luften, og dermed par elsker denne destinasjonen for brylluper og bryllupsreiser.

Paris

En av det mest romantiske stedet i verden, Paris, Frankrike, er et fantastisk reisemål bryllup plassering. Det er så mye historie at en bruden og brudgommen kan velge å gifte seg overalt, og det er en historie bak som de kan dele med andre og verne alltid. Paris er et fint sted å besøke, og siden europeiske travel er laget så enkel tilgang, paret og gjestene kan velge å ta ferien fra ett land til et annet lett, dermed utvide sin flukt.

Las Vegas

Las Vegas, Nevada, er det ultimate reisemålet for en kjapp bryllup eller en gal getaway bryllup. Det er mange steder å bo, aktiviteter for alle aldre og valg for bryllup fra siste minutt driv-thru til godt planlagt femstjerners Hotell Cinderella bash. Gjester vil elske dette valget, så de kan bo hvor som helst de ønsker og ta del i mange aktiviteter og opplevelser Vegas har å tilby.

Puerto Vallarta

Et annet populært reisemål med Mexico, Puerto Vallarta er mer eksklusive enn Cancun og mer imøtekommende til par i alle aldre. Det er mange eksklusive feriesteder og private boliger kan du leie på stranden. Puerto Vallarta er vakkert i en helt annen måte enn noe annet sted i Mexico. Det er mindre turisme og flere lokale kulturen som du kan nyte, pluss det er vanligvis en fin vind som feier gjennom landet, skaper den absolutte perfekte temperaturen hele tiden.

Bahamas

Bahamas er et sett av øyene der du kan slippe løs og nyte en avslappende eller party-fylt getaway. Med feriesteder og private Overnattingssteder er det mange alternativer der alle kan være. De fleste bryllup skje langs stranden. men er det andre steder for de som søker noe annet. Det er litt dyrere enn strendene i Mexico, men opplevelsen av en ny fjerntliggende sted unike områder og en utrolig utsikt er vel verdt det.

Orlando

Orlando, Florida, er episenter fornøyelsespark i USA. For Disney fans søker en prinsesse bryllup, kan de finne det i Disney World. Så kan de og gjestene nyte en ferie turnerer alt fra Kennedy Space Center til park - hopping på Disney, Universal og de andre fornøyelsesparkene. Eller ta Disney cruise, hvor du cruise rundt til privat Disney øya og nyte passerer alle parkene for et par dager.

Jamaica

Jamaica har alt: strender, regnskog, fjell og grotter. Plus, er det fylt med tonnevis av nye og gamle karibiske kulturen. Fra turer, har legging på stranden og golf spill spabehandlingene på en av de mange feriestedene eller bare slappe av i en privat cabana, Jamaica noe for alle. Det er en populær destinasjon bryllupet sted fordi de vert seremonier og mottakelser selv og tilby pakketilbud å gjøre planleggingsprosessen enkel og rimelig for par.

Turks- og Caicosøyene

Turks- og Caicosøyene er små øyer øst for Cuba eid av Storbritannia. Turks- og Caicosøyene stoler helt på turisme som landet ikke eksportere produkter. Dermed har de utmerket service og fantastisk alpinanlegg der venter på deg som du er en konge eller dronning. Vannet er alltid en perfekt 80 grader og er mer krystallklar enn noe annet sted i verden. Alle feriestedene tilbyr wedding pakker, og du kan nyte en stor honeymoon eller ferie fylt med tonnevis av aktiviteter og spenning i dette tropiske paradiset.