Russisk Dating tjeneste svindel

June 15

Russisk Dating tjeneste svindel

Russiske kvinner som søker dating, romantikk og ekteskap med amerikanske menn er ikke en ny Internett-fenomen. Faktisk har det vært tusenvis av nettsteder for menn søker russisk brides. Men hvis du planlegger på å prøve å date en russisk kvinne over Internett, er det mye svindel du bør være klar over. Kontroller at du ser etter skiltene.

Visum og pass svindel

En stor del av noen russiske dating svindel er at den antatte russiske kvinnen prøver å få en amerikansk mann å sende henne penger så hun kan kjøpe visum og pass. Hvis du mener at du har funnet en russisk kvinne som du ønsker å date og du skal møte for første gang, vil du være mye bedre å fly til Russland. Hvis du har råd til pengene for en pass og visum, hvorfor ikke skall ut ekstra for flyturen også? Mange ganger pengene som du sender om pass og visum til en russisk dating svindel vind opp holdent i lommen til svindleren, i stedet for å gi deg din dame love.

Agent og byrået svindel

Mange menn bruker en agent eller et byrå for å bidra russiske kvinner interessert i amerikanske menn. Dessverre er mange av disse såkalte byråer svindel satt opp til å ta pengene dine og forsvinner i havet av Internett. Hvis du skal arbeide med et byrå er det viktig at du sjekke opp på at etaten omdømme, du har fast løfter om tjenestene som du får, og at du har alle nødvendige kontakten for agent jobber du med utover bare en e-postadresse. Likevel er det viktig at du være svært forsiktig når du arbeider med et byrå som du arbeider med strengt via Internett.

Tegn og spor

Noen ganger er det vanskelig å si når du er blir dratt inn i en russisk dating svindel, og når du kan ha funnet et ekte scenario. Det er noen ting å se etter skjønt. For eksempel hvis den russiske kvinnen du snakker med kan ikke gi deg noen detaljer om seg selv, sin by eller hva hun vil (og hun synes å alltid prøver å være hva du vil) kan så du ha funnet en svindel. Hvis hun misdirects alle henvendelser om seg selv, eller bare vil komme å se deg og ikke omvendt, være skeptisk til en svindel. Også kan sterke som det kan være innrømme, kvinner som synes for perfekt, også attraktive eller for dugelig spille på din fantasi å trekke deg inn i en svindel.