Hvordan lage en Wii CD-Cover

March 30

Hvordan lage en Wii CD-Cover

Du kan ha kjøpt en Wii-spill fra en forhandler, eller fikk det som en hand-me-down fra en venn. Mens spillet platen fungerer, kanskje du mangler en forbokstaver. Om du mottatt spillet i en CD-ROM-etuiet eller en gammel DVD tilfelle, kan du opprette din egen dekning for Wii spillet slik at det samsvarer med resten av spillene på hyllen. Dette gjøres gjennom etableringen av boksen kunst for en gammel DVD tilfelle.

Instruksjoner

• Last ned bilder fra Wii spillet fra et gaming nettsted som IGN, 1up, GameSpot eller GameSpy. Last ned logoen til spillet bra. Lagre alle bilder på datamaskinens skrivebord.

• Starte et tegneprogram, for eksempel pensel for Mac og maling på datamaskiner som kjører Windows. Disse programmene er gratis å laste ned og bruke.

• Åpner et nytt dokument, og angi dimensjonene for bildet på 7 og ¼ tomme bredt og 10 og ¾ tomme lang. Opprette en loddrett linje ned fra 5 og 1/8 mark på skjermen. Tegn en loddrett linje på en halv-tommer til høyre for den opprinnelige linjen. Dette deler arbeidsområdet i tre bokser. Fra høyre mot venstre tilsvarer boksene baksiden av dekselet, ryggen av dekselet og forsiden av dekselet.

• Lim inn spillet logoen i arbeidsområdet. Rotere logoen klokken 90 grader slik at de står overfor høyre i arbeidsområdet. Endre størrelsen på logoen slik at den passer i boksen ryggraden i arbeidsområdet og sette den der.

• Lim inn samlet bildene i arbeidsområdet. Omorganisere og endre størrelsen på dem slik at de passer i både venstre og høyre bokser på arbeidet ditt. Bruk flere bilder til å lage en collage for coveret.

• Legge til i en annen logo av spillet. Plasser logo på toppen av boksen til høyre i arbeidsområdet. Dette vil bli sett på forsiden av coveret, gjør det enkelt å identifisere spillet boksen.

• Angi skriverinnstillingene for "Landskap" og Skriv ut boksen kunst bildet. Skjær rundt bildet slik at alle overflødig papir fjernes.

• Fjern alle coveret er DVD-esken. Åpne kabinettet og legge den med forsiden ned foran deg. Skyv utskrift dekselet kunst i klar plast på utsiden av saken. De loddrette linjene vil stille opp med press på hver side av ryggraden. Lukke DVD-saken for å sikre coverbilde på plass, og deretter plassere Wii spillet i DVD-saken og legge den til i spillbiblioteket.