Hvordan finne ut min indianske ætt

November 25

Hvordan finne ut min indianske ætt

Søker etter røttene dine indiansk kan være en givende opplevelse som vil hjelpe deg forstå mer om familien din historie. I tillegg kan har en viss prosent indianar blod hjelpe deg kvalifisere for visse offentlige tilskudd og utdannings stipend. Fordi mange stammene holdt mindre enn et plettfritt poster--- og fordi hver stamme har en annen måte å avgjøre om en person anses medlem---det kan være vanskelig å spore slektssidene stamme. Det er ikke umulig, skjønt, og med flid du kan avdekke en mengde informasjon.

Instruksjoner

• Sitte med dine foreldre og eldre slektninger og fylle ut et slektstre som viser navn på familiemedlemmer, som de var gift med, hva barn de produsert, der de ble født, når de ble født, og hvor og når de døde. Også ta notater på deres innvandring og statsborgerskap hvis tilgjengelig. Finne deres fødselsattester, Giftemål og død meddelelsene. Holde en samling av all informasjon i en utklippsbok som du kan bruke for å finne din indiansk arv. Du kan også søke etter viktige poster online og deretter kontakte USA hvor slektninger var født eller døde for å få sertifikater.

• Bruk gratis online folketellingen skjemaene på referanser i denne artikkelen, å prøve og spore bevegelsene til dine familiemedlemmer over hele landet. National Archives er en annen informasjonskilde slektsforskning. Selv om webområdet arkivene ikke har folketellinger, har den mikrofilm katalogene, som kan bidra til å forberede deg for ditt besøk til National Archives. Noen abonnementsbaserte Slektsforskning nettsteder har digitalisert mange av de Federal Census postene. disse samme postene kan være sett-gratis fra alle National Archives anlegg.

Samtidig, kan du lage et kart over hvor store indiansk stammegrupper lå. Opprette indianere bosetningene i rødt på kartet og bevegelser av familien i blått. Prøv å finne hvis og når de overlapper.

• Les gjennom tribal oppføringene, også knyttet nedenfor, for å finne ut mer om indianerstammer, og deres bevegelser og historie i Amerika. Bestem om familien var involvert i noen av de samme bevegelsene. Noen gang bevegelser eller handlinger av indianerstammer overlapper med de av familien, det er en sjanse for at det var interaksjon.

• Søke US Census poster å finne navn av dine forfedre. Du kan også lese indianske folketellinger og ruller som inneholder informasjon indiske fjerning kampanjene av 1800-tallet. Hvis du finner deres navn i disse siste databaser, deretter betraktet de sannsynligvis å være indianere.

• Kontakt stammen at familien kan være tilsluttet gjennom forskning. Avtale et møte med dem eller sende dem en kopi av informasjonen. Be om at de sender deg informasjon om om kan du også bli vurdert en indiansk. Hvis du ikke har hørt fra dem i tre måneder, følge opp med en telefon eller besøke forklare din forskning.

• Lær om stamme du er tilknyttet gjennom kontaktpersonen på stammen og Internett. Be om dokumentasjon som støtter kravet om å ha indianar blod. I de fleste tilfeller må du sende din tribal roll nummer eller blod dekret fra registret på stammen din. Du kan også bruke en erklæring fra et medlem av stammen din som er å si du holde et aktivt medlemskap i stammen.