Hvordan å designe en elektrisk katten mat Dispenser

October 29

Vanligvis når du er borte på ferie, må du stole på en nabo å mate din katten. Hvis du graver Videospilleren gamle ut av skapet, skjønt, vil du finne at den har motoren og timer må du lage en automatisk katt mater. Kunsten å dette prosjektet bygger skivene systemet, som er nødvendig for å slå den høye hastigheten på VCR motoren til en lavere hastighet med mer dreiemoment. Programmering Videospilleren angir fôring tidsplanen og mengden mat utlevert.

Instruksjoner

• Åpne Videospilleren. Ikke berør noen av internals ennå; Dette er en høy spenning stykke utstyr, og noen deler er farlig. Identifisere power supply komponenter. Strømforsyningen transistorer og store kondensatorer, og er et separat kretskort fra andre komponenter. Dekk strømforsyningen med en isolator som en musen pute eller tunge plast søppel pose mens du arbeider.

• Finne trommelen motoren i Videoopptakeren. Det er en sylindrisk metallgjenstand, og vil være godt synlig. Løsne det fra sin montering, og kabelen bånd. Fjern monteringsbraketten fra Videospilleren også.

• Fest båndkabelen til kontakten på motoren. Koble Videospilleren og trykk "Spille". Motoren skal spinne. Hvis ikke, sjekk kabeltilkoblingen bånd. Når du har motor arbeider, trykk "Stopp" videospilleren og sett det til side.

• Bruke L-braketter, en drill og skruer for å koble de to delene til kryssfinér til ta et standpunkt. Koble kryssfiner slik at jo større stykke står opp vertikalt, med mindre stykket som en fot. Dette vil være en ramme for samlingen skivene, noe som vil redusere hastigheten på motoren til noe brukbart.

• Fest motoren til rammen ved hjelp av en L-brakett og motor mount du tok ut av Videospilleren. Den roterende delen av motoren skal være parallell til loddrett del av rammen.

• Bore tre 1/2-tommers hull i rammen. Den nøyaktige plasseringen spiller ingen rolle, bare avstand dem ca. Sette en bolt gjennom hvert hull, og fastsette bolter på plass med nøtter og lås skiver. Sette et hjul på hver bolt, og legge til nøtter å holde dem på plass. Hvert hjul skal spinne fritt, uten å skyve frem og tilbake.

• Cut to deler av PVC-rør, hver ca fire inches lang. Passe delene rør over hubene av de første to hjulene. Om nødvendig kan du bruke Dremel verktøy for å skjære ut på innsiden av rør litt for å gjøre dem passe over hjulmuttere.

• Skjære hull i siden av CD-spindel coveret, nær toppen. Dette er hele som mat vil dispensere gjennom. Bruke skruene som fester spindel bunnen til siste hjulet. Sett noen tørr kattemat i coveret, og satte den på spindelen base. Rotere dekselet slik at låsetapper holder dekselet på bunnen.

• Lag en løkke av ledningen rundt motoren og første hjulet. Løkken bør være fin og tett, med en god knute. Lag en andre løkke rundt andre hjulet og PVC kobling på første hjulet. Den siste sløyfen går rundt hjulet med CD spindelen og PVC kobling på andre hjulet. Trykk "Spille" på Videospilleren. Hele forsamlingen skal slå. Hver rotasjon av CD spindelen, kattemat vil slippe ut av hullet i dekselet. Hvis motoren er å snu, men hjulene ikke, kontroller at løkker er stramt og rundt riktig hjulene.

• Kuttet en plakat rør i halvparten den lange veien til mote rutsjebane. Klippe papir håndkle ruller inn i små, mellomstore og lange ben, og varmt lim dem til bunnen av sjakten å gjøre det stå på en skråning. Høy slutten av sjakten går under CD spindelen, og den korte enden munner katten parabolen.

• Planlegge en fôring ved å programmere Videospilleren opptak på et angitt tidspunkt. Tiden du angi innspilling for Kontroller hvor mye kattemat enheten vil påføre. Hvordan program en Videospiller er sin egen mysterium må du finne instruksjoner for spesifikke modellen.

Tips og advarsler

  • Dette prosjektet er enklere for å utføre med eldre videospillere. nyere videospillere har såkalte "egenskaper" som tape oppdagelsen som gjør dem vanskelig å banalisere. Ikke fjerne alt fra Videospilleren unntatt motoren, selv om det ikke ut nødvendig. Hvis Videospilleren ikke registrerer, prøve den med en blank tape settes inn.
  • Mange av målinger i dette prosjektet er unøyaktig for en grunn. Stemning ledig å bruk det deler du har tilgjengelig, så lenge det virker som de vil jobbe. Se om du kan komme opp med egne tilpasninger eller forbedringer til design.