Hvordan starte en Non Profit organisasjon med tilskudd

October 22

Det kan være en svært givende opplevelse å starte en non-profit organisasjon. Sette lidenskaper å arbeide for en konkret organisasjon som kan hjelpe mennesker, miljø eller dyr ikke bare hjelper du fremme din personlige årsaker, men også hjelper andre lære mer og bli motivert om saken. Starte en non-profit kan være hardt arbeid, men med den rette fremgangsmåten og dedikasjon, det er mulig å finne finansiering bevilgninger. Det er imidlertid viktig å sette opp din ideelle riktig før søknad om tilskudd.

Instruksjoner

Hvordan starte en Non Profit organisasjon med tilskudd

• Skrive en formålsparagraf. Før du skriver tilskudd for å finansiere din non-profit, må du skrive en formålsparagraf for organisasjonen. En formålsparagraf identifiserer hva organisasjonens mål og aktiviteter er. For eksempel ville en non-profit om vold ha mål som er å øke bevisstheten og forebygging av vold. Gruppen kan holde stille auksjoner å skaffe penger til årsaken.

• Finne et styre. Finne fem til 10 fagfolk som ville være villig til å sitte på non-profit organisasjons styret. Dette er mennesker som jobber i et gjeldende felt eller har erfaring i hva din ideelle er fremme. Dette er en frivillig posisjon; Styret avgjør tildeling av stipend midler, arrangementer og tilbyr for organisasjonen. Vanligvis tjene medlemmer ett år enn kan gjentas, avhengig av valgt nominasjon og valgprosessen.

• Innlemme organisasjonen. Dette koster vanligvis mindre enn $100, avhengig av hva staten organisasjonen er i. Innlemme organisasjonen før du søke om tilskudd vil hindre styret og muligens selv blir ansvarlig ved eventuelle søksmål eller penger problemer.

• Finne tilskudd til søker. Nå som den ideelle organisasjonen er definert, er finne tilskudd til søker neste trinn. Den amerikanske regjeringen har opprettet en nettside for ideelle organisasjoner som tilbyr koblinger til føderale tilskudd fra flere ulike kontorer og avdelinger i regjeringen. (Se avsnittet ressurser.)

• Skrive et klart og konsist grant forslag. Søknader er svært grundig og ta mye tid å forberede. Hvis du vil skrive et vellykket stipend, må du: identifisere behovet for bevilgningen pengene, hva du skal gjøre med pengene (et detaljert budsjett) og hvorfor du er kvalifisert for tildeling. Hvis du ikke har erfaringer skrive tilskudd, det kan være nyttig å ansette en frilans bevilgning forfatter eller forske på riktig grant formater, som noen tilskudd programmer kan bli avslått av ikke inkludert alle relevant informasjon.