Hvordan finne musikkprodusenter i Chicago

February 5

Navigere noen lokale musikkmiljøet kan være vanskelig når du ikke kjenner de hemmelige håndtrykk, enn si inngangsbilletten. Det er neppe overraskende, da, at produsenter holder mange av kortene i dette scenariet siden de ikke trenger å ta noen prosjekter som ikke interesserer dem. I virkeligheten, kan disse mystiske tallene være nærmere enn du tror; Trikset er å holde oppmerksomheten, når du har klart å fange den.

Instruksjoner

• Vurdere selv: er du ærlig klar til å sende en demo? De fleste produsenter trives med unheralded handlinger, men de vil bevis på en klar karrierevei - regelmessige konserter, kjente online tilstedeværelse og konsekvent lokale pressedekning. Hvis du ikke peker på noen av disse tingene, kan det være tid til å besøke vedskjulet.

• Bestemme hva slags produsent passer din musikalske stil; få anbefalinger, hjemsøke musikk blogger og legge på relaterte oppslagstavler. Denne typen forhold kan ringe eller bryte en kunstner, så det er verdt å bruke litt tid til å avgrense shortlist din.

• Begynne å samle inn kontaktinformasjon. Sjekk publikasjonene som er rettet mot det lokale musikkliv, som "The Chicago Reader" eller "Illinois Entertainer." Det er også verdt å delta på musikk konferanser eller svar klassifisert annonsen innlegg på MySpace eller Craigslist, men Vokt dere for svindel. Innlegg laced med stavefeil pleier å være mer mistenkelige enn de som ikke er.

• Sende inn en demo og kontakt informasjon til første valg, med et mål om å sette opp et møte. Inntil da, alt du kan gjøre er å vente. Forhåpentligvis musikk gjør snakke og inspirerer et positivt utfall. Tillat et par uker før du følger opp. Legge inn kontaktinformasjonen i en fremtredende plass, enten du ned det på CD selv eller tape et visittkort til omslaget. CDer og tilfeller ofte skilles, som kan forsinke sjansene for å gjøre kontakt.

• Finne måter å tilnærming produsenter direkte på musikk konferanser, forelesninger og workshops. Sjekk din lokale publikasjoner og musikk scene nettsteder for aktuelle hendelser som kan skje i ditt område.

Tips og advarsler

  • Sende inn en demo som skal representerer musikk: sette på sterkeste sangen først med maksimalt fire spor til gjennomgang. Hvis ikke du er trygg på resultatene, registrere sangene igjen. Du får en sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk.
  • Unngå å betale noen til å lytte til musikk. Hvis en produsent er virkelig interessert i å jobbe med deg, krever ikke han penger på forhånd for privilegiet.
  • Aldri signere kontrakter uten profesjonell rådgivning. Mange produsenter søker avtaler å stave ut vilkårene for hvordan de skal arbeide med deg, men hvis du ikke er sikker på om vilkårene ikke registrere.