Hvordan Stargaze for planeter & stjerner

December 20

Mann har trolig vært stargazing siden han hadde hjernen store nok til å lure på om glødende plasser han så på nattehimmelen. Moderne mennesker har sofistikerte verktøy for å få en bedre titt på stjernene, men årsakene til stargazing er fortsatt ganske like. Stargazing er en morsom aktivitet, som, med litt forberedelse, kan gi deg en titt på hva som er der ute i universet.

Instruksjoner

• Forskning som konstellasjoner, stjerner og planeter på himmelen i ditt område for en bestemt tid på året. Populære konstellasjoner som er observert året rundt på den nordlige halvkulen er Big Dipper, Little Dipper og Cassiopeia. En annen fixture på den nordlige halvkulen er Polaris star eller "pole star", som er den siste star i håndtaket på den lille dipper; Du kan se det hele natten lang. Andre nærliggende planeter, Mars, kan også være synlige, tid på året. Mars er ofte observert i de senere månedene av året, November og desember, når planeten stiger rundt 11 pm og vises som en lys oransje prikk på nattehimmelen.

• Definere teleskop sted med som liten lysforurensing som mulig, som vil gi deg best mulig visning av nattehimmelen. Prøv å få så langt borte som mulig fra gatelysene, hus og byer. Parker, lav nabolag og mest fjerntliggende steder gjør god stargazing flekker.

• Bøker fra biblioteket eller se koblingene i delen ressurser for spesifikk informasjon på deklinasjon og riktig ascension koordinatene til ulike stjerner og planeter for enhver tid av året, time og planetenes posisjon. Bruk koordinatene til å plassere teleskop; mens du er zoomet, prøv å finne star planeten. Når du har funnet den, inn for en nærmere titt.

• Se etter verdensrommet stjerner og andre, lenger borte nattehimmelen objekter, de fleste som krever et teleskop for å se, men noen ikke. Andromeda galaksen, kan for eksempel observeres med det blotte øye, selv om det er 2,300,000 lysår unna. For å finne den Andromeda galaksen, kan du se i begynnelsen av høsten til begynnelsen av vinteren. Finne det ved å tegne en tenkt linje fra pole star, gjennom "W" av Cassiopeia. Det bør vises som en relativt stor, disig lapp på nattehimmelen.