Hjørnetann hud kløe

November 17

Hjørnetann hud kløe

Hjørnetann hud kløe (kløe) kan være elendig. En hund med hudproblemer kan klør, bunnen og slikke stadig lettelse. Det er flere grunner til at en hund kan klø, og diagnostisere underliggende hjelp for å bestemme riktig behandling.

Om

Kløe er den medisinske termen for en tilstand som fører en hundens hud å klø. Tilstanden oppstår når en kjemisk reaksjon finner sted på huden, utløser nerver sende et signal til hjernen å klø. Som hunden skrapte, reaksjonen oppstår igjen og kløen vedvarer.

Årsaker

De viktigste årsakene til hjørnetann hud kløe er allergier og parasitter, selv om pruritus også kan tilskrives en bakteriell eller gjær infeksjon. Ifølge-Merrimackvet.com, kan en metabolsk sykdom som Cushings og hypotyreose også forårsake en hund å oppleve kløende hud.

Symptomer

Den mest åpenbare symptomet på kløe er kløe, i tillegg til avlysning og skarp av hundens hud og hår belegge. Petplace.com sier lesjoner kan danne på hundens hud når kløe vedvarer for mer enn en dag. Håravfall er også mulig, rødhet, betennelse og generelt ubehag oppleves av hunden. Du finner hunden licking og biter hans beina og labber på grunn av kløe. Petplace.com anbefaler søker veterinær omsorg når disse symptomene vedvarer.

Diagnose

En veterinær vanligvis utfører en fullstendig eksamen av hunden og evaluerer hundens medisinske historie. Han kan ta en hud prøve å se etter parasitter, som midd og lopper. Hvis allergier er mistenkt, kan han anbefaler en hud eller blod-testen til å identifisere mulige allergener. En blodprøve kan også gjøres for å kontrollere hundens hormonnivået etter eventuelle uregelmessigheter.

Behandling

Petplace.com bemerker det beste middelet for hud kløe behandler hovedårsaken. Men inntil årsaken kan diagnostiseres, er midlertidig lindring mulig. Behandlinger som antihistaminer, fettsyrer, kortikosteroider og aktuelle kremer, kremer og sjampo kan hindre den kjemiske reaksjonen, redusere hudirritasjon og minimere den kløende følelsen.