Hvordan koble en PC til en DJ-mikser

May 22

Hvordan koble en PC til en DJ-mikser

En bærbar PC eller PC synes å være en del av hver DJ rigg disse dager. I mange tilfeller styrer det alle aspekter av DJ-er. Andre ganger fungerer det bare som en kilde til musikkfiler å øke mer tradisjonelle vinylplater eller CDer. legge til en datamaskin til en DJ ytelse øker kompleksiteten i sette opp utstyret før en konsert. Også legger en ny variabel i ytelsen, og må nøye overveielse.

Instruksjoner

Koble stykker

• Bestemme hvordan du skal bruke datamaskinen. Vil den spille MP3-filer? Bare en musikkfil sendes av datamaskinen til mikseren eller flere sanger sendes fra datamaskinen og "blandede" sammen i én sømløs sang? Disse beslutningene diktere om å bruke et enkelt stykke programvare, for eksempel iTunes eller Windows Media Player til å sende en enkelt sang på mikseren, eller om du må investere i DJ-programvare for å gi mer funksjonalitet.

• Investere i profesjonell kvalitet lydkort. Med mindre du planlagt fremover, er lydkortet som fulgte med datamaskinen ikke av høy nok kvalitet å sende musikken til en mikser. Hva høres bra kjører gjennom datamaskinhøyttalere vanligvis forvrenges når de spilles på en klubb lyd system. Kjøpe et førsteklasses lydkort som kan installeres på datamaskinen, eller kjøpe en ekstern kort som kobles til via en USB- eller Firewire-port.

• Kjøpe de riktige kabler og adaptere. Hvis du bruker et internt eller eksternt lydkort, må du sende musikken signalet til DJ-mikser. Undersøke resultatene av lydkortet samt innganger på mikser å fastslå hva kabler er nødvendige. Det er mulig at du må kjøpe kabler som har en enkelt 3,5 mm adapter fører fra lydkortet og et par RCA kort å koble til mikseren. mange eksterne. Det er mange andre input og output spesifikasjoner, så finne ut hva DJ utstyr krever.

• Angi innganger og utganger av lydkortprogramvare. Hvis bruker et lydkort som sender én sang på mikseren, må du fortelle kortets programvare hvordan dele signaler i annerledes spor. Disse sporene sendes deretter til blandebatteri og vises som separate kanaler. Programvaren som følger med lydkortet kan du justere disse innstillingene lett.

Tips og advarsler

  • Test oppsettet på en stor lyd system å sikre det høres skarpe og klare.
  • Bruk høy kvalitet-kabler og -adaptere.
  • Bruk høy kvalitet digitale filer med en minste bit-rate av 192.
  • Sikkerhetskopiere din sang bibliotek hindre korrupte filer i å ødelegge din.
  • Ikke spille sanger fra en CD. Kopiert til harddisken.