Slik Word en middelaldersk Shower invitasjon

January 15

Slik Word en middelaldersk Shower invitasjon

Ordlyden en middelaldersk shower invitasjon trenger ikke å utdype. Det kan gjøres i nesten samme format som tradisjonelle invitasjoner, bare bruke gammeldags språk. En invitasjon til en middelaldersk dusj vil gi de samme relevant informasjon som andre invitasjoner, men vil sette scenen for tonen i dusjen med skriften og semantisk styling.

Instruksjoner

• Åpne invitasjon ordlyden med setningen, "Hør, hør.

• Datoen delstaten dusjen i erklæringen av feiringen: "På slutten av den tjuefjerde dagen i juli i år av vår Herre, to tusen og elleve, huset til Graham hedrer unionen av Sir Blake og dame Jennifer med fest og feiring."

For en baby shower skrive, "På slutten av den tjuefjerde dagen i juli i år av vår Herre, to tusen og elleve, huset til Graham hedrer den kommende fødselen av baby Jennifer med fest og feiring."

• Angi tid og sted av seremonien i den endelige uttalelsen. Alle arenaer kan merkes som enger, olivenlunder, land eller shire legge ektheten av invitasjonen: "feiringen skal begynne på 6 o'clock kvelden på Hobsyssel kjent som Alpinpark."

• Følg tid og sted med en kort uttalelse om dusj antrekket og registret gave: "middelalderske antrekk er anbefales, men kreves ikke, for dusjen. Sir Blake og dame Jennifer (eller for baby dusj, The House av Henderson er) er registrert på... " Følge opp med adresser til stedet og kart hvis nødvendig.