Hva kalles sugekopper på en blekksprut?

March 25

En blekksprut er en blekksprut. Cephalopods er den største av bløtdyr. De er ekstremt rask og intelligent. Øynene er veldig flinke til å fokusere på byttedyr. Alle cephalopods har armer eller tentakler. Blekkspruter har armer som er foret med sugekopper gripende og bevegelse. Disse sugekopper er også ofte referert til som suckers.

Suckers

Hva kalles sugekopper på en blekksprut?

Suckers består av spesielle muskler.

Akkar bruker deres suckers for å klinke til objekter, på samme måte en sugekopp gjør. Disse suckers kan også flytte objektene fordi de er laget av spesielle muskler.

Ytre Infundibulum

Den ytre infundibulum er muskelen som styrer kanten av grønnskolling. Figuren endres slik at det kan opprette en forsegling rundt et objekt.

Indre Acetabulum

Indre acetabulum muskelen danner veggen av grønnskolling. Det kontrakter, forårsaker negative trykket å opparbeide. Dette skaper sugekraft. Mengden av grep sucker har, avhenger av hvor mange av disse musklene er flexed. Mer bøyes muskler betyr et strammere grep.

Ytre muskler

Ytre musklene kan kanten av sucker å spinne et objekt i en hel sirkel. Dette kan gjøres til enhver vinkel med armen uten å miste sugekraft.