Hvordan slå mumien på Nabooti Island

December 14

Minst 10 millioner barn og tenåringer utforske den virtuelle verden av "Poptropica," en online eventyrspill, hver måned. "Poptropica" består av flere øyer, som spillerne utforske. Spillets skapere avsløre ny øyene regelmessig; Nabooti Island var den syvende frigis. En spiller kan finne Nabootis mamma etter å fullføre flere oppgaver. Som mumien livløse, kan ikke det bli slått. Snarere, utgivelser det en av fem juveler som må være plassert til slutt Nabootis utfordringer.

Instruksjoner

• Head til Sfinksen i Giza. Don din ørkenen turban, funnet i elementene, unngå innføringen av vaktene. Se etter et telt vises til høyre. Når du har plassert på turban, vil en av vaktene i nærheten teltet hånden du en spade.

• Slå nummeret, på telefonen, angitt spade. Den burde lese "555-6789." Vaktene bør avslutte når du har ringt.

• Angi teltet. Du burde se en bag foran deg. Klikk på posen å løslate sin moon stone. Dette vil åpne opp en passasje med et sphinx du. Hoppe fra Sfinksen inn passering.

• Søke etter en blokk med en nummerert firkant på hver side, til høyre. Klikk på rektanglene nummereres 1, 3 og 4, henholdsvis. Dette flate blokken og åpne opp en ny plattform.

• Skalere denne plattformen, og unngå scorpion nedenfor. Dreier rett for å finne neste passasjen. Hopp over små steiner å finne et rom med fire nummererte blokker.

• Matche blokkene til mønstre på veggen. Presse blokk 1 av til venstre for plattformen. Flytt blokk 4 blokker 1. Presse av blokk 3 uten å berøre blokk 2, flytte til blokk 1. Deretter plasser blokk 2 blokker 3. Blokkene skal ordnes som nummer 4, 1, 3 og 2 Når ferdig. Presse gruppen av kvartaler foran utskjæringene åpne neste passasjen. Hoppe på hylle og hodet til venstre.

• Finne rommet med hieroglyfer. Først montere bildet av personen. Deretter hoppe på som viser en bølget linje over en båt. Deretter hoppe på bildet av fuglen med en stab. Til slutt, hopp på en båt og øye. Du burde se et tau, som du må ta å klatre den.

• Angi rommet med et par statuer og nummererte brytere. Finn tablett merket med punkt. Dette angir hvilke brytere og spaker å trekke, og i hvilken rekkefølge å gjøre dette. Det er to kombinasjoner å trekke-svitsjer som kan fungere. Først prøve å trekke veksler 1, 2, 3 og 4 henholdsvis. Prøv å snu rekkefølgen hvis det ikke fungerer. Trykk på reset-knappen for å begynne på nytt.

• Se for mumien øverst i rommet. Den springer og avsløre en blå juvel innenfor. Gripe juvelen og la venstre. Ned tauet, og faller til høyre. Flytt ned andre tauet. Dra til venstre, og finne din plan.