Hvordan du utformer videospill tegn

January 6

Jeg jobbet i syv år for en stor multiplayer online spill selskap. Blir utsatt for så mange av disse spillene, så jeg at de fleste avhengig sofistikert grafikk, lyd og overbevisende shoot-em-up-spill mens karakterutvikling og historien ble deemphasized.

Den enkle sannheten er at historie og karakter utvikling på spill selskaper er ofte igjen til designere og forfattere er sjelden ansatt. Og når de er ansatt, de vanligvis er brakt på spillet etter de fleste av design har vært risset inn i stein.

Dessverre altfor ofte tradisjonelle historiefortelling og karakterutvikling merket "old school." Det finnes imidlertid unntak til denne regelen, for eksempel Microsofts strålende Halo spill.

Instruksjoner

Hvordan du utformer videospill tegn

• Avgjøre hvem din hovedpersonene er. Gi dem navn.

• Skrive en énsides biografi for hver hovedpersonen.

Hvordan du utformer videospill tegn

Opprette en boble diagram for å bestemme hvordan tegn skal kommunisere. Går utover grunnleggende følelser av kjærlighet og hat. Som i virkeligheten, mennesker er nyanser grå, noen danner allianser med folk de hater og andre opplever dyp konflikt med folk de elsker.

• Opprette dialog for hvert tegn selv om du aldri tenkt å ha dem snakke i spillet. Tillate dem å ha samtaler med hverandre. Dette er en øvelse som kan fylle ut tegn, og som et resultat, styrke spillets historie.

• Kjøpe to viktige klassiske bøker som fokuserer på karakterutvikling: "The Art of Dramatic Writing" Lajos Egri og "The helten med en Thousand Faces" av Joseph Campbell.

Tips og advarsler

  • Mange spill med minimal karakterutvikling og historien er fremdeles bestselgere.