Wedding gave ideer for brudepiker & Groomsmen

January 13

Wedding gave ideer for brudepiker & Groomsmen

Når du planlegger et bryllup, er det hensiktsmessig å vise brudepiker og groomsmen i form av en gave. Når du velger gaver til din brudepiker og groomsmen, må du avgjøre hvis du vil gi dem de samme gave eller hvis du sine gaver å variere. Ofte bruder vil gi forlover en annen gave enn brudepiker eller noe spesielt i tillegg til hva den andre fikk. Dette gjelder også av de beste mannen og groomsmen. Husk å legge et personlig kort ved hver gave takke brudepike eller groomsman for alt de har gjort.

Gaver til brudepiker

Brudepiker gaver bør være noe spesielt at kvinnene i bryllupet ditt vil holde og skatten i årene som kommer. Smykker boks med et stykke smykker inne for brudepiker å bære i bryllupet gjør et hyggelig minne. Avhengig av budsjettet, kan du velge å få boksen gravert, gjør hver gave unik og personlig.

En gavekurv er fint fordi det kan fylles med forskjellige ting som gjelder for hver kvinne liker - sjokolade, produkter, sminke, lys eller hva prudepikes lidenskap.

Mange bruder vil gjøre personlige totes, kosmetisk poser eller vesker som kan brukes på bryllupsdagen og lenge etter.

En personlig bilderammen med et bilde av bruden og prudepike er sammen en spesiell holder det mange brudepiker gjerne motta.

Gaver til Groomsmen

Groomsmen: Brudgomsnerver gaver skal personlig keepsakes menn kan bruke for lang tid. Mange brudgom velge å gi personlig mansjettknapper groomsman's navn eller initialer. Eller tilpasse mansjettknapper ved å kjøpe de som appellerer til mannens interesser, for eksempel baseball og mitt mansjettknapper for sportsentusiaster eller en ørn og flagg for militære buff.

Personlig flasker, sport krus og shot glass er en annen god idé for groomsmen: Brudgomsnerver gaver. Hvis du ikke ønsker å gravere navn på gaver, er et annet alternativ å sette logoen til ens favorittlaget på varen.

Mange menn pris på en fin skinn lommebok. Hvis groomsmen ikke bruker lommebøker, vurdere personlig pengene klipp.

Andre alternativer

Noen ganger i stedet for gaver, kan bruden og brudgommen velge for å betale for en spesiell tur for brude partiet. Brudepiker kan nyte en dag på spaet eller en kveld på byen. Groomsmen kan tilbringe en dag på golfbanen eller en natt på et spill.

Hvis brude partiet ikke klarer å samle for en dag ute, eller de alle har forskjellige interesser, er gavekort et annet alternativ.

Få mer kreative ved å gi gaver som konsertbilletter for musikk buff, matlagingskurs for den spirende kokken eller dansetimer for danseren.