Hvor å fastsette en PlayStation 3 summende lyd

July 9

Sony PlayStation 3 brukes hovedsakelig for å spille videospill. Det også lar deg spille DVD og Blu-ray-plater, musikk og koble til Internett. PS3 støtter en rekke forbindelser, som HDMI, komponenten og AV. Dette tillater deg å velge den beste tilkoblingen som er kompatibel med TVen. Konsollen kan noen ganger gi en summende lyd som kan være irriterende. Årsaken til summende lyder varierer; men noen feilsøkingstips kan løse det raskt og bedre lyd.

Instruksjoner

• Sjekk audio-kablene og kontroller at de er tett og riktig tilkoblet. For eksempel hvis du bruker RCA kabler, kontrollerer du de røde og hvite pinnene kobles til rød og hvit på PS3 spillkonsoll og TV.

• Koble audio-kablene og undersøke dem for slitasje. Hvis pinnene eller deler av kabelen er skadet, erstatte dem. Hvis AV kabelen er skadet, kan du prøve å bruke en annen kabel.

• Fjern elektriske apparater fra området rundt konsollen. Elektriske apparater kan føre til signalforstyrrelser som medfører summende lyd.

• Velg "Innstillinger" PS3 XMB menyen vises på TV-skjermen, og velg "Lydinnstillinger". Velg "Lyd utgang innstillinger" og velg en innstilling som passer til AV-kabel eller enheten i bruk.

• Holde kabel terminalene fra hverandre. Hvis lyd pinnene berører hverandre, lages en summende lyd.