Hvordan å rengjøre huden av en Banjo

July 16

Hvordan å rengjøre huden av en Banjo

Banjo er en stift instrument i bluegrass musikk, men de kan også finnes i folkemusikk, rock og med klassisk musikk. Hver musiker har en unik spiller metode som involverer en kombinasjon av plukker og spilte at over tid kan ha på hodet av banjo. Plast hoder kan tørkes med renere og en klut, mens huden hoder krever større oppmerksomhet og konsentrasjon. Noen musikere foretrekker å holde en slitt utseende på instrumentet som et tegn på bruk, men andre foretrekker en penere finish.

Instruksjoner

• Løsne tuning pinnene helt for å fjerne hver banjo streng. Spray hodet med en liten mengde Leather cleaner. Tørk forsiktig med en klut for å fjerne overflaten flekker. Lar hodet tørke helt.

• Skjerpe én kant razor blad. Holde kniven på hver side med den matte siden vender mot deg. Forsiktig bøye bladet mot deg. Tape de to skarpe hjørnene. Dette vil beskytte mot gouging hodet.

• Holde kniven i hodet og trykk forsiktig overflaten med blad. Slå bladet i en liten vinkel mot deg og skrape, flytte blad mot deg. Ikke Trykk for hardt som dette kan tynn overflaten av hodet. Dette er en effektiv metode mot tunge skitt akkumulering.

• Gni lett over overflaten med stålull i en sirkelbevegelse å fjerne lettere støvflekker. Ikke Trykk for hardt, da dette kan skade overflaten.

• Slette gjenværende støvflekker med gummi viskelæret. Trykk forsiktig og ikke gå over flekker for mange ganger som dette kan tynn hodet. Tørk bort skitt med en tørr, myk klut.