Hvordan kan jeg være en Foster foreldre for Baby Monkeys?

July 26

Hvordan kan jeg være en Foster foreldre for Baby Monkeys?

Capuchin apekatter kan trenes til å hjelpe funksjonshemmede lever fyldigere liv. Hjelpende hender, en ideell organisasjon, lærer apekatter å utføre dagligdagse oppgaver - som bruker en TV ekstern eller slår på en lysbryter, i deres Monkey College i Boston. Før denne treningen bor aper med frivillige foster familier til de er matchet med en person som trenger deres tjenester. Fremme en ape er en stor forpliktelse tid og penger, men belønningen av leve med og hjelpe tog en ape ikke kan måles.

Instruksjoner

• Analysere din tid. Omsorg for en baby ape er lik omsorg for en baby human: begge krever daglig bad, diapering og fôring. Derfor det primære foster foreldre må være hjemme. Personer med fulltids jobber ikke kan bruke tidsnok omsorg for ape som må bruke minst fem veiledet timer ut av buret hver dag. I tillegg til tidsbruk med apekatten selv, må foster foreldre bruke tid rapportering monkey's fremgang tilbake til hjelpende hender.

• Beregne kostnaden for omsorg for en ape. Hjelpende hender notater følgende kostnader: "ape chow og andre matvarer, bur materialer, praksis veterinary bekymre, leiekontrakten, midje krage, bleier og leker." Hvis budsjettet er stramt, kan fremme en ape ikke være en god passform.

• Bruk ved å skrive et brev til hjelpende hender. Ifølge nettstedet hjelpende hender bør brevet forklare din motivasjon for å bruke, en historie med kjæledyr hatt, nummeret og alder på personer i huset og navn og alder primære fosterforeldre søkeren.

Hjelpende hender også krever informasjon om primære fosterforeldre søkeren har en jobb: en tidsplan over dager og timer hvis søkeren arbeider utenfor hjemmet (og som ville være rundt å tilbringe tid med ape) eller antall timer og typen arbeid hvis søkeren arbeider hjemme.

I tillegg hjelpende hender ber om en forklaring av medisinsk eller helsesektoren erfaring søkeren har (hvis relevant) og om søkeren har noen medisinske tilstander som kan være assuaged ved å ha en ape i hjemmet.

• Sende brev til:

Hjelpende hender: Monkey hjelpere for funksjonshemmede

Foster hjem programmer

541 Cambridge Street

Boston, MA 02134

• Fullføre søknadsprosessen hvis hjelpende hender svarer brevet. Dette inkluderer en bakgrunnssjekk, referanse intervjuer og en befaring sørge for du og din huset vil være egnet for å fremme en ape.

Tips og advarsler

  • Hjelpende hender er i dag søker foster familier i New England-området.
  • Sjekk din tilstand retningslinjer for å sikre at apene er tillatt i boligområder.
  • Foster familier kan ikke ha barn under 10 rundt, enten som en del av familien eller hjem deltid på grunn av barnehage eller barnevakt.