Hjemmelaget grubler boksen ideer

May 23

Hjemmelaget grubler boksen ideer

Hvis du ikke har en høne å gjøre den ruge, kan improvisere og gjøre caretaking selv. Sette opp en hjemmelaget kull innebærer minst forsyninger å holde baby kyllinger varm, matet og trygt. Hvis du har et lite antall damer, er det best å definere kull i huset i stedet for en låve. Dette er den sikreste og enkleste plasseringen som babyer krever ganske mye tilsyn og rengjøring.

Pappeske

Kjøpe en pappeske fra en forsyning eller adresseetiketter butikken. Bruk en leftover boks fra et tidligere kjøp papp kyllingmødre er den enkleste og enkleste å bruke. Brett over eller fjerne flaps fra en side av boksen. Tillate rundt 6 kvadrat inches per chick avhengig av rase. Velg en boks for små luker og enkel rengjøring som boksene er lyse og praktiske flyttes forskjellige steder. Resirkulere boksen på et lokalt senter når ungene har vokst.

Plastbeholdere

Bruk eller kjøpe store plastbeholdere. Fjern lokkene eller kutte ut midt på lokket. Hot lim en skjerm til gjenværende kantene. Vask plast beholdere med såpe og vann til rengjøring som dette er de enkleste kyllingmødre å rengjøre grundig. Legge til papirhåndklær gulvet i boksen før du setter i chicks siden plast gulvet er glatt og kan skade kyllinger. Legge papir håndkle under spon samt å sikre et stabilt fotfeste.

Papp Ring

Kjøpe en stripe av papp og bøy den inn i en ring, kalt en "chick corral." Chick paddocken er tilgjengelig for kjøp fra fôr butikker og fjørfe supply forhandlere. Kontroller at det er ingen mellomrom i sømmen. Bruke avis, papirhåndklær, papp eller tykt papir som gulvet av kull. Husk å tape, lim eller forsegle hull mellom veggen og gulvet i denne ringen kull. Ungene kan fange en fot eller en hodet på et gap og skade seg selv eller kvele.

Kryssfiner ramme

Kuttet kryssfiner for å gjøre en kull-boksen. Skru sidene sammen. Skjær et stykke kryssfiner grublers gulvet og skruen til boksen. Være sikker det er nei skarp kant, Splinter eller hull at ungene kan fange en tå eller hodet i. Velg denne typen kull for flere luker som det er solid og gjenbrukbare. Velge forskjellige lengder av kryssfiner justere kull til nødvendig åpning, men store bokser av denne typen er ganske tunge. Vurdere lagring og vekt saker av denne typen kull, det kan være for tungt eller vanskelig å konstruere for "engangs" kylling heve eller liten luker.

Fasiliteter

Definere varmekilde, for eksempel en pære eller varme lampe. Bruk forsiktig med Heten lamper eller pærer som de kan forårsake brann. Legg til matere og chick waterers. Bruke papirhåndklær for sklisikre fot, eller gi tre spon (Bytt til tre barbering etter den første uken). Forberede skjermen dekker damer som de vil begynne å prøve å hoppe ut av deres kull. Bruk solid skjermer hvis det er husoldning pets som rovdyr (aldri tillate kjæledyr som hunder og katter, nær damer unsupervised).