Aktiviteter for ettall-år gammel gutt toeggede tvillinger

July 26

Ett år gamle barn utvikler fysisk flere utvikle sosialt. Barnet vil være interessert i andre barn, men ikke vil spille med dem. Barn forstår denne alderen også ikke konsekvensene. Derfor en-åringer kan slå ut på andre uten å realisere de er skade dem. Hvis tvillinger er to lignende leker en god idé fordi barn også ikke forstår hvordan du bytter.

Mallwalking

Ett år gamle gutter er full av energi og trenger en utløp for det. Finn ut om lokale kjøpesenteret er åpen før butikkene åpne klima kontrollerte tur. Guttene til kjøpesenteret i vognen og går et par runder, slik at de kan se på storefronts. Etter tur, la guttene ut i et sentralt område hvor de kan gjennomgå eller gå i eget tempo. Mange turgåere vil bruke omkretsen av kjøpesenteret, så gi guttene vandre ned.

I bakgården

Bakgårder gir flere trygt aktiviteter for tvilling gutter. La dem spille i en kiddie pool, eller med vann i plastikk skåler, buckets eller vannkanner. Kjøpe en sand og grunnvannspeilet hvor de kan dra seg opp og spille side-ved-side, som er den foretrukne metoden spill for en-åringer. Du kan fylle sand og vann tabell med sand, vann eller en kombinasjon av to.

Lage et Fort

Gjør en enkel fort innendørs for tvillinger. Ett år gamle barn elsker å skjule og overraske andre. Fjern stolene fra kjøkkenbordet, kaster et ark over tabellen. La dem å gjennomgå mellom bena på bordet, av arket og rundt tabellen hjørnene. Guttene vil elske føler stoffet passerer over ansiktene og finne hverandre på hver side av arket.

Følg lyset

Bruke en lommelykt i skumringen eller i et mørkt rom og fortelle guttene å følge lyset. Flytt lommelykt stråle over vegger og gulvet i nærheten guttene og se dem gjennomgå mot lyset. De vil se etter hvor lyset kommer.