Hvordan få Action Replay for Gameboy Spill Online

April 13

Hvordan få Action Replay for Gameboy Spill Online

Action Replay for Game Boy og Game Boy Advance legger et ekstra nivå av spill for video spillere. Med Action Replay koder, kan du ofte få uendelig liv, få tilgang til alle nivåer og få tilgang til elementer som vanligvis er låst i de første fasene av spillet. Action Replay koder for Game Boy er tilgjengelig online, men å bruke koder og bedrager i spillene må du kjøpe en Action Replay kassett som er spesifikke for Game Boy systemet.

Instruksjoner

• Gå til CodeJunkies.com på datamaskinen slå opp Action Replay koder for Gameboy spill du ønsker. Du finner en oversikt over tilgjengelige koder i spillet Boy Action Replay koder delen av nettstedet.

• Kopier ned kodene skal inngå Action Replay kassetten.

• Action Replay kassetten inn din Game Boy.

• Angi spillets navn når det kommer til skjermtastaturet. For å adgang tastaturet, bruk din navigasjonsknappen å høydepunkt tastaturet og trykk på "A" for å begynne å skrive.

• Bruk tastaturet retningsbestemt å velge bokstaver på tastaturet og angi jukse koder i Action Replay kassetten. Hvis du trenger store bokstaver og spesialtegn, trykker du på venstre skulder-knappen for å veksle mellom bokstaver, store bokstaver og spesialtegn.

• Gå inn i spillet (m) koden før noen av hver enkelt kode. Denne koden er unik for hvert spill og vises på toppen av listen koden koden Junkies. Vær ekstra forsiktig når inn (m) koden, fordi hvis det er angitt feil, vil ingen av svært lang kodene for spillet fungerer. Trykk på "Enter"-tasten når du er ferdig for å lagre koden.

• Angi en juksekode. Først må du gi jukse et unikt navn slik at du skal kunne gjenkjenne den. Deretter må du angi nøyaktig for heksategn for koden, akkurat som du gjorde for (m)-koden. Trykk "Enter" for å lagre koden når du har angitt alle tegnene og kontrollert det for nøyaktighet.

• Angi tilleggskoder ved å gjenta trinnene ovenfor. Du kan angi så mange koder du vil. for hvert spill.

Tips og advarsler

  • Hvis du spiller Gameboy spill på en emulator som visuelle gutt avansert eller ingen$ GBA, har det sannsynligvis allerede innebygd Action Replay-støtte. I så fall vil du kunne bruke Action Replay koder for å forbedre ditt spill uten å måtte rote med en patron.