Om Boston Skrekkelig

August 17

Det Boston Skrekkelig gjør en utmerket pet for leilighet bolig. Det Boston Skrekkelig er en folk-hunden og blir vanligvis godt med folk i alle aldre. Han er ikke stor på avbarking og trenger ikke mye plass. Det Boston Skrekkelig mål å behage og gjør en ideal kameraten.

Historie

Det Boston Skrekkelig opprinnelse i USA. Rasen var en krysning mellom gammel engelsk bulldog og engelsk hvit Skrekkelig. Det Boston Skrekkelig var opprinnelig bred for å bekjempe men senere hunden begynte å være bred for companionship. Rasen er hyggelige, presentabel og kjent som en utmerket kameraten hunden.

Funksjoner

Boston Skrekkelig har en liten, kompakt ramme. De er solid og godt proportioned hundene. Det Boston Skrekkelig har en firkant-type ansikt, oppreist ører og en kort hale. Den gjennomsnittlige vekten er mellom 10 til 25 lbs. og deres høyde gjennomsnitt 15-17 tommer. Det Boston Skrekkelig er en kort, fine lag med kolorering det er vanligvis hvit, svart og brindle eller segl, eller det kan være en kombinasjon av disse fargene.

Betraktninger

Boston Skrekkelig er vennlig, elskelige hundene. De er intelligente og lære raskt, noe som gjør dem lett å trene i de fleste tilfeller. De er lek og hengiven hundene det glede seg over human companionship. Det Boston Skrekkelig har vanligvis en hyggelig personlighet, noe som gjør det en populære hund rasen. Noen Bostonterriere har en sta strek. Det kan ta litt tid og innsats samt mye tålmodighet å housebreak en Boston terrier.

Fordeler

Boston Skrekkelig lage gode følgesvenner siden de passer sammen godt med folk, spesielt eldre. De vanligvis komme sammen ganske godt med barn også og kan bli meget beskytter barn. Boston Skrekkelig passer ofte sammen godt med andre kjæledyr, også. Men noen Bostonterriere blir dominerende med annet hundene.

Effekter

Det Boston Skrekkelig er utsatt for visse helsemessige forhold som katarakt, døvhet, hjerte murring og allergi. Flatulens kan også være et problem, men er vanligvis korrigert av kostholdet. Boston Skrekkelig må være holdt indoors siden de ikke tåler kulde eller svært varme temperaturer godt. Levetiden for Boston terrier varierer vanligvis mellom 13 til 15 år.

Betydning

Boston Skrekkelig lage god ur hundene. De er ikke liggende å avbarking hele tiden selv om noen bark mer enn andre. De krever lite grooming annet enn regelmessig børsting av pelsen. Det er også viktig å klipp neglene og rense ørene regelmessig. Som alle hunden, en Boston terrier trenger trening og bør tas en daglig spasertur. Total, det Boston Skrekkelig er en fint kameraten hunden. Hvis du kan håndtere gir din hunden en masse kjærlighet, en Boston Terrier vil trives på den og til gjengjeld vil være kjærlige, trofaste og ivrig etter å behage.