Hva sier du skriver om din tenkning?

August 27

For mange forfattere er skriving organisk uttrykk for selv. Dette er fordi ofte hva vi skriver kan si så mye om hva som gjør oss hvem vi er. Det er mulig å analysere skrive å finne tilbakevendende tema og bilder som kan gi deg ledetråder til hva ditt sinn prøver å fortelle deg. Fordi det kan være vanskelig å fjerne deg selv helt fra ditt eget arbeid å fullt analysere det i en saklig måte, kan du vurdere å tilby arbeid til en venn, slik at han eller hun kan tilby deg en outsider's perspektiv. Ofte venner kan lese inn skrive på måter som du kan ikke, bare fordi de ikke har vært utsatt å skrive før, og ikke fornuftig av arbeidet i den naturlige måten som det kommer til deg.

Funksjonen

Analysere skrive å utforske dikterens psyke er ikke eksklusivt til profesjonelle forfattere. Alle typer skrive for arbeide, skole, eller ellers kan tilby et innblikk i hva en forfatter tenker hvis analysert. "Jeg tror, derfor er jeg" er en idé som er mye brukt i filosofiske kretser, så det er ingen overraskelse at hva du tenker er allment anerkjent som en direkte innsikt i hvem du er. I verk av Sigmund Freud regnet han underbevissthet som et kraftig determiner av hvem vi er og hvorfor vi gjør det vi gjør. Skrive er en måte å slippe underbevisstheten å tilby innsikt i hva gjør oss tick.

Betraktninger

Analyse i dette tilfellet ikke overfladisk, som det kan virke nødvendig. For eksempel, bare fordi en forfatter nevner et mord eller selv setter seg i tankegangen til en morder ikke gjøre henne en morder. I stedet kan det hint om en forfatter misnøye med noe i livet sitt og behovet for å få kontroll. Men hvis et tema gjentas flere ganger i en individuell skrifter, kan det være en grunn til dette repetisjon og videre analyse må vurderes.

Typer

Det er flere måter å finne ut mer om hva skrive sier om deg. En måte er å starte "gratis å skrive." Dette er prosessen med å skrive alt du tenker, med fullstendig fravær av noen tidligere planlegging. Disse "gratis skriver" er ofte merket med sporadiske prosa som linjer som har en mer rytmisk og poetisk kvalitet. Poenget med denne øvelsen er bare å skrive med en "skyte fra hoften"-mentalitet som forbyr forfatteren fra å sette opp noen vakter eller hemninger. Disse prøvene blir kanskje den mest talende, fordi de er en av de mest ærlige verkene som en forfatter kan tilby.

Fordeler

En av fordelene det er slik en direkte sammenheng mellom hva vi tror og hva vi skriver om---samt måten vi gå om å skrive det---er at det tillater deg å få et vindu inn i din egen psyke. Ofte det du skriver under frie assosiasjoner øvelser, eller til og med hva du skriver med stivere ledetekster, kan vise mye om hva du tenker.

Teorier/spekulasjon

Det er en tro, spesielt på barn psykologi, at hva vi skriver kan ha noen av våre dypeste hemmeligheter, selv om tilslørte i en annen sammenheng. For eksempel vil ofte barn psykologer oppfordre sine pasienter gjøre frie assosiasjoner, opprette kunstverk, eller skrive historier Svar å spørre eller når igjen å deres egen anordninger. Ofte hva barnet skaper tilbyr innsikt i hva barnet tenker hva barnet føler og noen ganger hva barnet har opplevd, spesielt i forhold til en slags misbruk eller voldelig tendenser.