Gratis transformator spill på datamaskinen

November 6

Gratis transformator spill på datamaskinen

Transformers franchise er populært leketøy og tegneserie-filmene. Det har også spawned mange populære videospill, hvorav flere er tilgjengelig for spill på datamaskinen gratis. Disse spillene er lett tilgjengelig for online-brukere og utvalg i vanskeligheter fra spill laget for barn til avanserte spill nivåer for voksne.

Transformatorer

Leketøysprodusent Hasbro har et gratis nettsted dedikert til sin transformatorer spill. Hasbro laget alle sine transformatorer spill for barn. Disse spillene varierer fra puslespill Allspark Highway der spillere jage hverandre gjennom byen motorveier gjenopprette Allspark og lagre Earth. Hensikten med alle disse spillene er å beseire Decepticons samtidig oppmuntre til læring og utvikling av psykiske ferdigheter. Spillerne kan velge hvilke av Autobots de vil bruke som sin avatar når du spiller hvert av spillene.

Transformers: Rulle ut

Dette Transformers spillet ved GamezHero er utviklet for erfarne brukere. Hensikten med spillet er å samle hastigheten nøkkelen fra et hemmelig sted før Decepticons finner den. Spillere må rase å forskjellige steder i spillet og kampen mot Decepticons for å avdekke plasseringen av nøkkelen. Alle spillere begynner spillet som et redskap og må samle hastighet for å endre til en robot og kampen mot hverandre.

Transformatorer prestisje

Transformatorer prestisje av gratis onlinespill inn spillere spillet Autobot leder Optimus Prime. Spilleren må deretter lede Optimus Prime og andre Autobots gjennom en underjordisk labyrint for å avdekke skjulte energikilder. De mer energikilder en spiller samler, jo bedre sine sjanser har overlevd den siste kampen mot Decepticons. I sist må nivået i spillet spillerne kjempe på planeten Cybertron lagre Transformers planeten fra Megatron.