Tekstur teknikker for olje maleri

December 26

Tekstur teknikker for olje maleri

Fra store mestrer gamle - som Vermeer og DaVinci--til dagens rekke moderne kunstnere, oljemaleri tekstur teknikker ikke har endret seg over årene. Ved å mestre disse teknikkene, vil du bli en dyktig oljepris maleren. Videre kan du også oppnå olje teksturer med moderne akryl. De etterligner oljemaling frisk og kommer ikke med e samme lang tørking ganger eller røyk.

Impasto

I denne teknikken, er maling brukt i tykt og blandet med impasto kniver. Disse er egentlig ikke kniver, men er mer som små spatler. De er billig og lett tilgjengelig på de fleste artist forsyne butikkene. De også kommer i forskjellige størrelser.

Vask og glasur

En vask er en gjennomskinnelig maling, mens en glasur er en transparent maling. Når en glasur er malt over en annen farge (som har fått lov til å tørke), den opprinnelige fargen kommer gjennom, og en tredje farge er opprettet. Når en gjennomsiktig vask brukes, blokkerer det delvis ut den underliggende fargen. Vask og glasurer kan brukes for å male store fargede områder, som himmelen. Å gjøre en vask eller en glasur, tynn ned maling med tynnere til en nesten vann konsistens, og bruk en bred pensel til å male swaths. Kunstneren Bill Martin bruker vasker og glasurer i maleriene.

Stipple

For å gjøre stipple teknikken, la din maling tykk, som om du gjør en impasto. Lett dyppe dine pensel i maling bare selve tips av bust eller den nedre halvdelen av bust. Deretter lett "hammer" lerretet raskt med bare toppen av din maling pensel. Dette vil la små punkter av maling, og du kan opprette mange forskjellige effekter. Bob Ross brukt dette da han malte trær. Denne teknikken kan også sees i Claude Monet's (berømte maleren av sent på 1800-tallet) arbeid, med tittelen "Coquelicots." Som med andre teknikker, praksis på skrap lerret for å utvikle din egen stil.

Filtrert

For å oppnå nedtoning fra mørke til lyse områder, gjør lyse og mørke sjatteringer. Gjør følgende: velge en farge. Dette kalles din «base farge.» For å foreta en, kan du legge i hvit maling til basisfargen. Dette kan gjøres i små varierende for du smak. Flere white du legger i, desto lysere blir nyansen, før det blir nesten hvit. Gjøre en skygge, legge i sort maling til basisfargen. Igjen, dette kan gjøres i små trinn. Mer svart du legger i, jo mørkere skygge, før det blir nesten svart. Bruke nyanser og fargetoner i arbeidet tones inn (eller blanding) fra skyggelagt områdene til de lyse områdene. Ta noen skrap praksis lerret, og eksperimentere med falming fra skyggen til lys.

Kombinere teknikker

Ved å kombinere teknikker, kan du opprette noen dramatiske effekter. Du kan for eksempel opprette en vask himmel med en blå tone vask. Deretter bruke impasto skyene og glasur over dem med en skygge glasur for mørkere områder. For blomster og trær, kan du stipple på maling, la tørke og deretter glasur over områder du ønsker å aksent med en annen farge.