Hvordan kurere sceneskrekk

February 23

Hvordan kurere sceneskrekk

Sceneskrekk kan være en ødeleggende opplevelse hvis du ikke vet hvordan å håndtere det. Vanlige symptomer på sceneskrekk er en følelse av frykt eller angst, kvalme eller kvalme, muskelspenninger, Overdreven svetting, pulsen, kortpustethet og med svimmelhet. Hvis du må utføre i noen kapasitet foran folk, må du lære å håndtere sceneskrekk vellykket. Ved å implementere noen strategier, kan du forvandle sceneskrekk fra et ødeleggende problem til drivstoff for suksess.

Instruksjoner

• Morsjon regelmessig. Øvelse slapper muskelspenninger og lindrer angst ved å produsere endorfiner.

• Øke din fysiske aktivitet før en forestilling. Sceneskrekk er ofte beskrevet som en "fight or flight" reaksjon som kroppen ser for noen handling. Hvis du går briskly, hoppe opp og ned i et minutt eller wave armene rundt, kan du lindre angst og muskelspenninger.

• Spise riktig, spesielt før en forestilling. Hvis du ikke har spist på en stund, eller hvis du seg før en forestilling, er det mer sannsynlig å føle kvalm. Spise små mengder av sunn mat hvert tre til fem timer vil holde blodsukkeret, som bidrar til å redusere kvalme.

• Ta en multivitamin supplement. Dette kan bidra til å øke din generelle humøret og energinivået.

• Snakker til deg selv positivt før en forestilling. Minn deg selv at du vil overleve og at du vil gjøre godt. Fortelle deg at hvis du gjør en feil, vil alt fortsatt bli bra. Ingen er perfekte.

• Forberede. Å vite at materialet vil hjelpe deg å slutte å bekymre deg for å miste plassen eller glemme en linje.

• Visualisere når du er på scenen. Hva du visualisere er en personlig beslutning. Noen mennesker er mer avslappet om de visualisere et tomt rom. Andre visualisere noen som elsker dem og støttende står rett ved siden av seg. Finne ut hva bildene roe deg og gi deg trygghet og bruker disse effekter under en forestilling.

• Sakte puste før og under en forestilling. Sceneskrekk tendens til rev du opp og fører selv noen folk å hyperventilate. Fokus på pust sakte og jevnt, som kan ha en beroligende effekt på hele kroppen og sinnet.

• Endre din holdning til sceneskrekk. Hvis du føler litt av nervøsitet før en forestilling, vise det som spenning. Hvis du viser sceneskrekk positivt, kan det gi deg et ekstra løft av energi når du utfører.