Vannforhold for oppdrett dag glød Tetras

April 6

Vannforhold for oppdrett dag glød Tetras

Dag glød tetras kalles også Glowlight tetras. De er i samme familie som annet tetras og egg lag. Mens de er produktive i naturen, er dag glød ikke så lett å rase i fangenskap. De er finnes naturlig i naturen i Guyana, Sør-Amerika. For vellykket formering samsvare vannforhold i sitt tropiske naturlige.

Forbereder avl tanken

Ikke bare er vannforhold som pH, hardhet og temperatur viktig, men så er hvordan du forberede avl tanken. Avl tanken anbefales fordi disse fiskene spiser egne egg gitt sjansen. Et minimum tank er 10 galle. Tank møbler bør bestå av fine-leaved planter som fisken kan spre eggene og gjødsle dem. For å beskytte egg, sette inn en gyting gitter eller andre mesh i bunnen av tanken gjennom egg kan falle gjennom, trygt fra sine foreldre.

pH

Glowlight tetras tolerere pH mellom 6 og 8, men for avl formål, de foretrekker pH å være nærmere 6. Alvorlig anbefaler fisk en pH på mellom 5.5 og 6.5. Akvatiske samfunnet anbefaler en pH på 6,8. Så lenge du etterligne litt surt vann forholdene i tetras' naturlige habitat, bør du være vellykket. Hvis kommunale vann er høyere i pH, legge torv til avl tanken å senke pH. Kontroller at du gjør endringene pH før du legger par eller andre akvatiske innbyggere.

Hardhet

Hardhet er noe som mange akvarister overse under installasjonen, men det er vitally viktig for avl formål. General hardheten (GH) og karbonat hardheten (KH) er to forskjellige målinger av vannets hardhetsgrad som vil påvirke hvor vellykket du er i avl Glowlight tetras eller noen andre fiskeslag. Akvatiske samfunnet anbefaler en GH under 8 og en KH under 1. Alvorlig anbefaler fisk en GH av mellom 1 og 5. Dyret verden anbefaler en GH 6. Vanligvis et lavere hardhet nivå vil falle sammen med en lavere pH. Siden du ønsker en litt lavere pH, vil hardhet selvsagt være lavere. Hvis du vil redusere vanns hardhet, du kan legge til RO vann eller destillert vann for å fortynne din hardt vann til ønsket nivå.

Temperatur

Glowlight tetras tåler temperaturer mellom 75 og 82,5 grader Fahrenheit. Under avl sesongen, men trenger de en høyere vanntemperatur. En temperatur er nær eller rundt 82 grader Fahrenheit ideell for avl formål. Det er enkelt å varme opp vann til 82 grader med en akvariet oppvarmet, men hvis du trenger avkjølt vann, må du kanskje kjøpe en Akvariet avkjøle. Når du flytter foreldrene i avl tanken, Kontroller temperaturen er allerede ved riktig temperatur og sørg for å acclimate overordnede fisken sakte til nye temperatur før du slipper dem, for å unngå sjokk.