Hvordan vet om en sjelden kortet er i en pakke

December 4

I handel kortspill, sjeldne kort er ofte verdt mer penger enn felleskortene og er vanligvis sterkere, noe som gjør dem til en verdifull del av et godt dekk. Siden de kan være vanskelig å finne, spesielt hvis du ønsker en bestemt kort, folk vanligvis kjøpe disse kortene enkeltvis eller handel med andre spillere for å få dem. Imidlertid finnes sjelden kort i økte dekk tilfeldig, slik at spillere og samlere til å erverve rares uten bruker ekstra pengene.

Instruksjoner

• Forskning din kortspill. Bruk en guide for handler kortspillet eller søke på Internett for å finne informasjon om hvor sjeldne spesifikke kort er og hvor kortene skal fordeles i økte emballere.

• Beregne sannsynligheten for å finne en sjelden kort i en booster pack. Ta hensyn til hva slags LogoPakke det er og hvor ofte sjeldne kort pleier å vises i den bestemte typen LogoPakke. For eksempel i en serie av økte emballere som vanligvis inneholder en "sjeldne" kort for hver 12 "vanlige" kort og 10 i hver LogoPakke, vil du kjøpe minst to økte emballere å matche disse odds.

• Kjøpe økte emballere. Hvis du ikke allerede har noen, kjøpe en eller flere økte emballere en trading-kortspill eller andre butikken.

• Åpne de økte emballere. Gå gjennom kortene og se dem i kort guide å avgjøre hver en sjeldenhet.

Tips og advarsler

  • Det er ingen juridiske måte å vite, sikkert, hvis en LogoPakke har en sjelden kort enn å åpne den.