Regnfull dagaktiviteter for barna

September 26

For barn som er vant til å spille utenfor i løpet av dagen, kan en regnfull dag bety kjedsomhet og oppdemmet energi. Hvis barnet ditt ikke er en å spille utenfor i mud puddles er, det er mange morsomme innendørsaktiviteter som å være kreativ og holde opptatt hele dagen.

Bygg en Fort

Finne en plass i huset som ut av veien og gi barnet ditt tepper, sofa puter, bokser og andre nyttige byggematerialer. Sammen, bruke materialet til å bygge et spesielt fort, hvor han kan ta leker, bøker og spill. Som en spesiell behandling for barnet, forberede en piknik lunsj og spise den sammen i fortet.

Lag en Collage

En regnfull dag er den perfekte unnskyldningen for å være kreativ med håndverk. Samle gamle blader og aviser, gratulasjonskort og lage en collage. Bestemme et tema for collage sammen, for eksempel sport eller fargen gul. Finn bilder som følger temaet og barnet lim dem på et stykke papir. Collager er velegnet til enhver alder av barn, som ryddighet ikke er viktig.

Races

Barn elsker generelt utfordring og spenningen i en gatefeier jakten. For yngre barn, kan du skjule objekter rundt i huset, som ligner et påskeegg jakten. Eksempler på objekter som kan skjules er bokstaven magneter fra kjøleskap eller byggesteinene. For en eldre barn, forberede spor som fører ham til bestemte steder i hele huset, og til slutt til en overraskelse på slutten.

Lese sammen

Kose seg på sofaen og lese en favoritt historie sammen. Spør barnet for hennes spådommer om hva vil skje og lage forbindelser til virkeligheten ved å spørre henne om historien minner henne om noe. Bruk en idé fra historien som kobles til din egen barndom, og fortelle henne en historie om når du vokste opp.

Gå Camping

Definere en ekte telt i en lekepark eller stuen. Legg soveposer, puter og en lommelykt. Definere en miniatyr DVD-spiller i teltet, kos og se en film sammen. Hvis barnet ditt fortsatt naps på dagtid, Tillat ham å sove i telt for sin lur.