Slik trening mens gravid

January 4

Det er svært viktig å få noen form for trening mens du er gravid, ikke bare å holde vektøkning under kontroll, men også for å gjøre arbeid enklere. Når du er gravid, men kan ikke du bare gå til gym og velger alle gamle øvelse rutine å gjøre fordi visse øvelser som kan ha vært bra for deg før du var gravid kan nå være for mye for kroppen å håndtere.

Instruksjoner

• Se Fødsel/Gynekologi eller jordmor før du starter noen nye treningsprogram for å sikre at det er trygt for deg og din ufødte barn.

• Unngå øvelser som har du ligger på ryggen fordi dette ikke tillater beste blodstrømmen til din foster.

• Tilbringe en dag eller to i uken på elliptiske maskinen går med en hastighet som er behagelig for deg. Hvis du redusere får mer andpusten enn vanlig eller spyles og svimmel deretter hastigheten. Elliptiske er stor oppgave for deg under svangerskapet på grunn av lav innvirkning på leddene.

• Svømme så mye som mulig. Svømming er stor under graviditet. Å være i vannet gir deg en velkommen pause fra følelsen stiv og vanskeligheter i selv de enkleste måter. Mens du er i bassenget kan du prøve å gå frem og tilbake, svømme noen treg runder eller bare spille rundt. Vannet vil gi deg stor motstand, gjør selv de enkleste trekk en fin trening som ikke vil være vanskelig på leddene. De samme reglene som gjelder elliptiske gjelder basseng tid, bare gjøre hva du kan gjøre komfortabelt.

• Gå en tur. Gå en tur er en av de enkleste øvelsene å komme i, spesielt hvis du ikke har tilgang til et treningsstudio eller bassenget. Hvis det er virkelig varme og/eller fuktige utenfor kan du gå til kjøpesenteret for å få din gå så du ikke overopphetes eller får også av pusten. Gå i 20-30 minutter er en fin måte å styrke leggmusklene og øke din utholdenhet.

• Hold det enkelt med øvelser som strekker, bicepsen krøllene (med liten vekt), beinet heiser, trappetrinn, beinet heiser og midje vendinger. Når du er gravid, og derfor større, enkle bevegelser som bruker vekten kan ha større innvirkning.

• Drikke masse vann før, under og etter trening til bo hydrated. Du bør også spise et lite måltid før du trener for å holde din energi.

Tips og advarsler

  • Lytt til kroppen din når du arbeider, men spesielt når du er gravid.