Billige aktiviteter for par hjemme

May 26

Billige aktiviteter for par hjemme

En romantisk til Cancun, Tahiti eller Hawaii kan være en ideell mulighet for par å koble og recommit til hverandre, men disse drømme ferie er dyrt. Par kan fortsatt tilbringe kvalitetstid sammen uten å tømme sin sparekonto. For par som må klype sine pennies å bo flytende økonomisk, er det viktig å finne hyggelige aktiviteter å gjøre sammen billig.

Par matlaging

Søk på Internett for oppskrifter som du og partneren din kan koke sammen. Forberede en spennende bords sammen, og deretter mate hverandre over en romantisk middag. Hoppe over kjøkkenet arbeidet aldeles og plukke opp noen ost, crackers, pickles, cherrytomater, salami og en flaske vin for en piknik foran TV. Starte en tradisjon av matlaging til hverandre med et budsjett på $10 eller mindre. Delta i en bit av intime konkurranse rundt som forbereder mest kreative måltidet med mindre, som chili kylling gryte, linse og potet karri eller apple puff pannekaker.

Filmkveld

Med så mange filmer gratis streaming på Internett, kan par tilbringe timer å se filmer sammen uten å forlate komforten i hjemmet. Nyere utgivelser har de fleste store supermarkeder nå DVD kiosker som tilbyr rimelig og praktisk leiefilmer for bare noen få dollar. Plukke opp et par av DVDs, en pose popcorn og kose opp på sofaen for en romantisk kveld med filmvisning. Velg en film begge kan nyte, eller gjøre det en dobbel funksjon med en flick for sin smak og en annen for henne.

Kunstprosjekt

Å gjøre et kunstprosjekt sammen er en billig og morsom måte å tilbringe tid sammen. Hoppe over oljemaling og andre dyre kunst forsyninger. Opprette på billig med bare litt papir, streng, fargede penner, lim og noen håndverket dekorasjoner. Håndverket sesongmessige dekorasjoner, som jul, Halloween eller Valentine mobil som du kan vise hver ferie i årene som kommer. Bilder av venner forvandle håndlaget bursdagsgaver fra begge. de vil sette pris på omtanken av slik personlig gave, mens du høste økonomiske besparelser og nytte for kvalitetstid sammen.

Spill

Spille spill hjelper par bo sammen som tidsfordriv fremmer tålmodighet, samarbeid, sunn konkurranse og kompromiss. Lær hvordan å spille dam eller sjakk sammen og utfordre venner til å teste nye ferdigheter på et par spillet kveld. Utover brettspill, bør du vurdere å investere i en gaming system og videospill som krever minst to spillere. Samarbeider om strategier og kamp planer å spille gjennom nivåene. Par som foretrekker fysisk aktivitet kan gjenoppfinne barndom lekeplass spill med voksne temaer å spille sammen eller med venner. For eksempel spille koden eller gjemsel in en gravplass ved midnatt.

Les en bok

Lese sammen er en flott måte å utvide din sinn mens kosing. Fantasy-fans kan for eksempel ta lese kapitlene av "The Hobbit" til hverandre. Lese bokhandelen sammen velger noen bøker å lese enkeltvis mens kose sammen. Eller Vurder å plukke opp en roman med overdimensjonert print å lese samtidig med hodet trykket tett sammen. Bøker på bånd tillate for par å lytte sammen; et ideelt alternativ for bilturer.