Hva kan leger gjøre for nyfødte med lunger?

August 9

Hva kan leger gjøre for nyfødte med lunger?

Ser du lite en sliter med å puste kan være svært opprørende. Uansett hvor hardt du prøver å unngå bakterier, er den sporadiske tett nesen ofte uunngåelig. Ifølge-MayoClinic.com fanger en typisk spedbarn syv forkjølelse i det første året av livet. Hvis du er bekymret for barnet ditt, bringe ham til din barnelege, men Merk at legen ikke kunne løse problemet, spesielt hvis det er viral.

Sjekk for alvorlige infeksjoner

Mesteparten av tiden, presenterer babyens tett nese ikke alvorlige komplikasjoner. Det kan også være vanskeligere på deg enn på henne. Imidlertid kan bringer henne til legen utelukke mer alvorlige sykdommer som astma, allergier eller en bakteriell infeksjon. Men antibiotika ikke vil fungere på en virusinfeksjon, kan barnets lege bestemme at hun trenger dem til å behandle en bakteriell infeksjon, eller hun kan forskrive medisiner for astma gjennom en forstøveren.

Kontroller fuktighet og oksygen

Hvis babyen lunger er alvorlig, kan han ikke få oksygen han trenger. Legen kan bestemme ønsker hun å kontrollere nivået av oksygen i blodet. Hvis nivåene er oppbrukt, kan barnet trenger mer alvorlig behandling. Lunger kan også gjøre det vanskelig for en baby til sykepleier, som kan føre til dehydrering. Hvis barnet ditt er dehydrated, kan legen du bruke en IV for å få mer væske inn i ham.

Tømme ut nesen

Når blomsterløk syringe du har hjemme ikke er å oppnå mye, kan legen kunne gjøre en bedre jobb. Mange leger har en elektronisk nasal aspirator som forsiktig tømmer barnets nese. Etter å ha sett hvordan lege eller sykepleier bruker maskinen, kan du mer effektivt fjerne babyens nese hjemme, spesielt hvis du kjøper en aspirator der du kan suge med munnen. Ikke bekymre deg; Det er filtre på plass for å hindre deg i å få Slim i munnen.

Tilby sympati og råd

I de fleste tilfeller er et nyfødt nesetetthet bare en del av livet. Barnet ditt kan ha en virusinfeksjon, eller det kan bare være nesetetthet mange babyer har for de første ukene, ifølge AskDrSears.com. Det finnes ingen magiske løsninger som legen kan gi. Din barnelege er sannsynlig å tilby deg råd, som gir deg klarsignal til å bruke en saltvann spray, setter en luftfukter i barnerommet eller sitte med barnet på badet mens du kjører en varm dusj, opprette steam å pusten hennes.