Advarsel tegn på en Solenoid skal ut på en overføring

November 19

Advarsel tegn på en Solenoid skal ut på en overføring

Kjøre kjøretøyet til et bilverksted kan være overveldende når du ikke er mekanisk tilbøyelig. Være forberedt når du snakker til teknikeren. Forklar i detalj hvordan bilen har vært fungerende og kjører. Selv en tekniker kan du koble bilen til en bil diagnostisk test maskin, hvis han sier det er releet, er det viktig at du er klar over at det finnes varselsignaler når din overføring solenoid kommer som du kanskje har lagt merke til.

Hard SKIFT

Elektronisk solenoider Skift bilen. Releet kan gå ut hvis bilen har et problem skifte fra første til andre gear. Skiftende problemet kan skje når bilen er kaldt, og forsvinner etter at det har varmet opp. Dette problemet kalles et vanskelig skifte

Skift

Din overføring solenoid kan gå ut hvis du oppdager at bilen skifter for tidlig. Skiftende skjer når bilen begynner å plukke opp fart. Tidlig skiftende en lav rpm er ikke bra for motoren. Dette omtales som 'opp skiftende'.

Sent nede SKIFT

Når kommer av motorveien og bremse ned for å avslutte bilen er bremse ned; men hvis bilen ikke automatisk downshift eller den flytter sent, kan det være en advarsel om at din solenoid seg ut. Kjøretøyet kan komme nær en stall når det gjelder et stoppskilt.