Hva utgjør verbale overgrep i ekteskapelig forhold?

March 12

Hva utgjør verbale overgrep i ekteskapelig forhold?

Verbale overgrep er definert av hvordan gjør det du føler. Det trenger ikke å være roping eller skriker. Verbale overgrep gjør at du føler ubetydelig, senker selvtilliten din og gjør du føler deg uønsket og ikke elsket. Siden den ikke har noen klar indikator som fysisk mishandling gjør, må du se etter noen viktige tegn i ekteskapet til å avgjøre om du muntlig er misbrukes.

Roping

Mens alle hever sin røst fra tid til annen, innebærer verbale overgrep en ektefelle stadig roping på den andre. Det kan også innebære en ektefelle roping ofte, men uforutsigbart. Roping er mer et symptom av verbale overgrep i stedet for å være verbale overgrep selv. Hvis du er å bli skreket til flere ganger per dag, er du sannsynligvis verbalt misbrukes.

Skylden

En verbale misbruk vil aldri ta ansvar for egne handlinger. Snarere vil han stadig skylde hans kone for sine følelser, si ting som "Jeg ikke ville få opprørt hvis du ikke var så irrasjonelt." Det er ikke tone eller volum som han sier dette, men heller det faktum at han klandrer problemer på kona, dermed redusere sin selvfølelse og gjør henne føle mindre verdig kjærlighet, kjærlighet og respekt.

Kritikk

Kritikk er sunt og normalt i et forhold, men bare hvis det er konstruktivt. "Kan du vennligst stoppe utelate platene?" er sunne kritikk fordi opp en foranderlig atferd. På den annen side, er "Du er for dum til å vite hvordan å plassere plater fordi du har alltid vært dominert av din mor" fordømmende kritikk og en form av verbale misbruk.

Dismissiveness

Dismissiveness er en annen form av verbale overgrep fordi det marginalisert og undergraver alt om ektefelle blir misbrukt. En kone forteller hennes mann at han ikke ville forstå fordi han ikke er smart nok eller ikke skulle veie inn med sin mening fordi det ingen spiller rolle er begge avvisende atferd fordi de tar bort sin evne til å gi verdi for relasjonen. Så hvis avvisende atferd er vedvarende du er sannsynligvis verbalt misbrukes.

Kontroll

Ekteskap er ment for å være partnerskap. Verbale overgrep, men gjør dem til å kontrollere relasjoner. Hvis din ektefelle har kontroll over ditt forhold fordi du er redd for hva han vil si til deg eller andre, så er du i et verbalt fornærmende ekteskap. Ideelt sett skal beslutninger gjøres ved begge rådgivning hverandre. Hvis han roper på deg, nedvurderer deg og håner deg når du prøver å ta en beslutning, så han er i kontroll, og han får kontrollen gjennom verbale overgrep.