Hvordan slå tiden tunnelen på "Neopets"

March 9

"Tid Tunnel" er et flash spill på Neopets, en online nettsamfunn der brukere spille spill for å få Neopoints og kjøpe elementer for deres Neopets. Målet med "Tid Tunnel" er å åpne låste døren ved å gjette korrekt kombinasjonen av steinene. Du har 12 sjanser på hvert nivå å gjette kombinasjonen. Det er 12 nivåer i tiden tunnelen. De første fem nivåene har bare fire fargealternativer. Etter den femte nivået lagt en ny farge til de mulige valgene. En annen ny fargen legges på nivå 10.

Instruksjoner

• Klikk på høyre side av skjermen for å angi farge inn i maskinen og se om fargene er riktige. I begynnelsen av nivå er alle steinene hvite. Når farge kommer ut av maskinen vil det være tre mulige tilsvarende merker. En grønn hake betyr at en av brikkene dine riktig farge og i riktig posisjon. En gul betyr det stein rett farge, men i feil sted, og hvit betyr at en stein er en feil farge. Grønne merker vil indikere at det er hvite steiner i fargekombinasjoner.

• Endre farge steinene samtidig basert på merkene. Hvis det er to grønne merker la to steiner hvit. Hvis det er to hvite og to grønne, holde to hvite steiner og endre fargene på de andre to steinene. Hvis det er alle hvite merker, er det ingen hvite steiner i din fargekombinasjon.

• Finne ut plasseringen av hver stein bruker gule merkene. Hvis det er to grønne merker og to gule, to steiner må flyttes til et annet sted, men alle brikkene er riktig farge.

• Gå videre til neste nivå ved å riktig gjette fargekombinasjoner. Hver gjetning vises rundt døren, så bruk forbi gjetninger som referanse for å unngå å gjøre de samme gjette flere ganger.

Tips og advarsler

  • Dette spillet gir 1000 Neopoints til en score på 3031. Dette er 0,33 NP forholdet.