Hvordan ta vare på en nylig gjennomboret nese

July 3

Hvordan ta vare på en nylig gjennomboret nese

Nesebor piercinger ta omtrent seks måneder til ett år helt helbrede. Ringer eller en neseboret skrue er smykker alternativene for en nese piercing. Nesebor skruene er tilgjengelige med edelstener eller figurer som tusenfryd eller stjerner. Captive bead eller sømløs ringer er tilgjengelige i et spekter av farger. Profesjonell piercing butikker tillater klienter å plukke riktige smykker sammenfaller med kundens personlige stil.

Instruksjoner

• Unngå å berøre piercing med hendene. Bakterier er tilstede på hendene og vil infisere din nese piercing. Ikke la andre ta din piercing.

• Vask nesebor piercing en gang om dagen i dusjen. Vask hendene i dusjen og ikke ta alle underlag unntatt piercing. Skumme opp hendene med en mild flytende såpe og vann og vask rundt piercing. Fjern alle skorper som har dannet fra væskende væsker. Skyll piercing med varmt vann. Unngå å bruke washcloths eller loofahs for de havn bakterier og ulempe piercing.

• Ta en anti-inflammatorisk å lindre ubehaget og hevelse i nesen. Sjekk med legen din før du tar noen medisiner og følg den medisinering instruksjonene på etiketten. Hevelse og ubehag er vanlig i de første ukene av healing en neseboret piercing.

• Unngå harde produkter på neseboret piercing som alkohol, hydrogenperoksid eller aktuelle antibiotika. Disse produktene tørke ut huden rundt piercing, forsinkelse helbredelse eller avskåret oksygen til såret. Spør din piercer en liste over produktene å unngå hvis en liste ikke er angitt på ettervern regnearket.

• Besøk piercing butikken under helbredende perioden for å avgjøre når smykker kan endres. Forsøk aldri å endre dine egne smykker før helbredende perioden er ferdig. Små eller upassende smykker resultater i smykker innebygging i neseboret eller anledninger en allergisk reaksjonen.

Tips og advarsler

  • Spør din profesjonelle piercer å forklare forskjellen mellom irritasjon og infeksjon å utdanne deg selv på normal helbredelse av dine nesebor piercing.
  • Se på en piercer portefølje før du godkjenner en piercing.
  • Ikke dele nesebor smykker med andre eller kjøpe smykker fra Internett for risikoen for kontraktørselskaper en infeksjon eller sykdom.
  • Unngå å berøre nesen din piercing etter at den er helbredet for å unngå fare for infeksjon.