Foreslåtte gaver til brudepiker & Groomsmen

December 1

Din brudepiker og groomsmen har lagt sin tid, støtte og kjærlighet til å hjelpe deg å gjøre bryllupsdagen veldig spesiell. Du kan vise dine dyp takknemlighet ved å gi dem en personlig takk gave. En spesiell gave med noen tanken bak det vil gjøre en kjær minnesmerke for alle i brude partiet.

Monogrammed poser

For damene av brude partiet, ville en monogrammed clutch bag være noe du hadde gjort for dem. Det er også noe de kan bruke dagen i bryllupet. Hvis du presenterer disse Takk gaver på øving middag natten før bryllupet, er tradisjon, ville damene ha nok tid til å ordne sine elementer i deres ny clutch veske for bryllupet. Dette er også en gave som de kan bruke på nytt, og det vil ikke bare sitte på en hylle hvor mange brude partiet gaver ende opp. Hvis du ønsker noe annet for forlover, kan du plukke ut en veske som er litt større. Du kan alltid støte den opp til den neste prisklasse, gjør sin gave bare litt mer spesielle.

En personlig, monogrammed gym bag for herrene av bryllupet partiet vil gjøre en gjennomtenkt og nyttig gave. De kan bruke den på dagen i bryllupet for å sette en endring av klær i for bruk etter mottak. Dette er en gave som de vil bruke ofte etter bryllupet for reise eller treningssenteret. Den beste mannen posen kan være større i størrelse, en annen farge, eller fra en dyrere prisklasse.

Keltisk kors

Smykker er en tradisjonell gave å gi til brudepiker for styrking av deres engasjement med bryllupet. En keltisk kors halskjede er en heldig sjarm og stil i dag. Det kan gjøres for dem når du setter navn og en kort personlig melding på baksiden av korset. Det er noen svært detaljert og utsmykkede kors i denne irske mote som kvalitet stykker av smykker. Du kan plukke ut en spesiell for forlover som angis med en diamond eller smaragd chip som en ekstra spesiell takk for rollen.

Keltisk kors er også en manns stykke smykker. Dette bør være mindre utsmykkede og mer solid og vanlig for de som er i din bryllup. En solid gull eller sølv Celtic cross har en mer tykk utseende du ønsker i et menns smykker. En personlig melding fra brudgommen kan være gravert på ryggen. Du kan få et keltisk kors som er litt annerledes for din beste mann, kanskje noe med en liten stein satt i den.

Personlig dag

Luksuriøse, klumpete og myk badekåpe vil gjøre en komfortabel personlig gave til brudepiker. De kan monogrammed og leveres med matchende myk og luftig tøfler. Dette ville gjøre en flott gave å gå med et gavekort til en dagspa for damene. De har brukt sin tid velvære du gjennom alle bryllupet hendelser og nå er det sin tid å motta kongelig behandling. Forhåpentligvis kan de vente til du kommer tilbake fra bryllupsreisen slik at du kan bli med dem i deres dag med avslapning. Få maid of honor en kappe ensemble som er forskjellig i farge, vil kvalitet eller type enn de andre betegne en spesiell takk for henne.

For sportslige groomsmen kan du få dem et større regionale team fotball eller baseball jersey. Du kan ha sine navn satt på baksiden hvor spillerens navn vil gå. For den beste mannen du kan legge til ordet "captain" sin jersey, la ham vet at han spilte en ekstra spesiell del på bryllupsdagen. Beste med denne gaven er at de kommer til å bære den til et hjemmespill. Du kan kjøpe billetter for å legge til denne presentasjonen og går med dem når du kommer tilbake fra bryllupsreisen. Dette er en sikker måte å la dem vite at du ikke glemmer vennene dine bare fordi du fikk gift.