Papegøye spire dietter

October 2

Papegøye spire dietter

I naturen trives papegøyer på en blanding av ulike matvarer som nøtter, frø, blader, bark, frukt, korn og insekter. Du skal gi din husholdning pappegøye samme sunn næring som motparten vill spiser. Mate din pappegøye spirer sikrer at den fordeler fra en næringsrike og billig super mat. En diett bestående av ulike spiret matvarer gir viktige næringsstoffer forpliktet til papegøyen din helse og velvære.

Typer spirer

Det er en rekke frø, korn og belgfrukter som kan brukes i spire skjemaet. Rosenkål er i supermarkeder som klar-til-tjener personlige spire matvarer. Disse inkluderer spirer som bønner, alfalfa, amaranth, bygg, bokhvete, hirse, hvete, bukkehornkløver, sennep, feltet korn, solsikke, mandel, sesamfrø, kål og kale. Spirer selges også som en blanding som kan bestå av reddik, clover, erter og andre spirer.

Spirende hjemme

Spire din pappegøye mat hjemme for å sikre at det er avledet maksimalt utbytte av spirende. Beef spirer har en holdbarhet og kan ikke alltid være frisk. I tillegg behandles disse spirer med plantevernmidler inkludert mold hemmere, som er skadelig for fuglens helse. Spirende hjemme kan enkelt gjøres ved å kjøpe organisk dyrket frø, korn og belgfrukter. Nyt frøene i rent vann over natten, og skyll i morgen. Spre frøene i en bred dørslag, glasskrukke eller brett og sted i en tørr, skyggefulle og ventilert område. Skvette vann over frøene flere ganger om dagen for en periode på tre dager til de spire. Når tomme spirer vises på frø, er de klar til din pappegøye.

Fôring spirer

Mens du kan tilby spirer til papegøyen din direkte, kan du også blande dem med eventuelle frisk frukt og grønnsaker i sesongen, som brokkoli, paprika, erter, selleri, gulrøtter, grønne bønner, agurk og korn. Hvis du mater klar-til-tjener spirer, skyll i en sitrus-basert antibakterielle løsning før tilbyr dem papegøyen.

Helsefordeler

Rosenkål er næringsrik og lett fordøyelig protein og vitaminer inkludert vitamin A, B, C, D og E. Denne super mat er en naturlig kilde til antioksidanter, enzymer, essensielle fettsyrer og mineraler som jern, magnesium, kalium, fosfor, kalsium, sink og krom, alle befeste den papegøyen av immunsystemet og forsvare den mot giftige oppbygging.