Tips for Glamour fotografering

October 30

Tips for Glamour fotografering

Alle kan ta en anstendig bilde nå og da. Men det er ikke noe mer tilfredsstillende for en fotograf enn evnen til å ta en flott portrett - spesielt en glamour skutt, et bilde som bringer ut en Emneoversikt unike skjønnhet. Og for å forbedre din egen glamour bilder, her er noen tips og triks for å gjøre din neste portrett en stor suksess.

Gå digitalt

Hvis du vil ta en stor glamour bilde disse dager, er du på hell. Du trenger ikke et studio, tusenvis av dollar på utstyr eller budsjetter - bare en skikkelig digitalkamera (med zoom), og noen vanlig og rimelig husholdningsartikler. Selvfølgelig, må du også ha litt kreativitet og initiativ.

Velg en unik beliggenhet

I motsetning til populær overbevisningen tatt alle store glamour bilder ikke innendørs. Være kreativ. Mens du tar bilder innendørs i ditt eget studio, kan du også skyte i motivets egen hjem, fange deres skjønnhet i sin egen komfort-sonen, eller ta bilder "på stedet" - i en park ved en innsjø, noe som fungerer som en flatterende bakgrunn for bildet.

Plukke en overskyet dag

Hvis du gjøre avgjøre å skyte utendørs, plukke et komfortabelt miljø (enda bedre gjenspeiler motivet på noen måte - et museum for kunst, eller en utendørs konserthus for musiker, kanskje), og velg en dag som er minst litt overskyet. (Hvis dagen er solfylte, bruker du en reflektor for å fylle i skyggene.)

Friske interiør skudd

Hvis du fotograferer inni, vil en indre skyte gi deg mer kontroll over miljø og belysning. Hvis bildets bakgrunn, se etter et område eller vegg som tilbyr aspekter av glamour eller raffinement, fra print eller plakat av byens lys, til en luksuriøs sofa eller sofa, en rik vegg farge eller mønster.

Bruk bakgrunn

Du kan også oppnå overraskende profesjonelle resultater med hjemmelaget bakgrunner - et vanlig grå papir rulle fungerer underverk, og kan bestilles billig fra en foto forsyning butikken, som vanlig (ikke mønstrede) ark. Styre mot dype toner og holde seg borte fra sterk hvit bakgrunner, som kan være for hardt når fotografert.

Gå for kontrollert, myk belysning

Gå for kontrollert lys, helst som er veldig myk og ikke synlig i bildet.

Det du ønsker for en glamour skudd er kontrollert belysning, fortrinnsvis belysning som er veldig myk og ikke synlig i bildet. Eksperimentere med en rosa pære for litt mykere eller ulike filtre, eller bare dekker lyselementet med et skjerf eller stykke blonder.

Bruk ventiler og reflekser

En vanlig paraply kan tjene som en overraskende effektiv reflektor, hjelpe deg direkte og fylle i lys som ønsket over motivet.

Hvis du fotograferer innendørs, kan en vanlig paraply tjene som en overraskende effektiv reflektor, hjelpe deg direkte og fylle i lys som ønsket over motivet.

En annen billig og uvurderlig verktøy for en stor eller glamorøse portrett er noen slags reflekterende enhet, som kan fylle i skyggene og gjøre et mer flatterende bilde. En stor, rimelige stykke hvit plakatkartong kan gjøre for en flott reflektor - og bare noen få dollar. Reflektorer og diffusorer kan flate ut lyset, slette feil og gjøre for en langt mer flatterende bilde.

Sminke og garderobe Props

For ekstra pizzazz, holde noen ekstra garderobe rekvisitter tilgjengelig for skyte, skjerf, sjal og boas, kapper, jakker og mer.

Når du forbereder å ta en glamour bilde, kan motivet i de fleste tilfeller gjøre sin egen makeup bedre enn deg, så bare direkte henne gjøre sin egen makeup som om hun var forberedte fester eller spesielle arrangement. Har hennes bring ansikt pulver og leppe farge eyeliner å skyte, for sporadisk touchups, også.

For garderobe, har motivet dukke opp med noen forskjellige topper bruker skyte, med varierende necklines (og solid, rike farger pleier å være mer flatterende enn mønstre eller striper). For ekstra pizzazz, holde noen ekstra garderobe rekvisitter tilgjengelig for skyte, skjerf, sjal og boas kapper, jakker og mer.

Opprette en pengeskap og behagelig atmosfære

Glamour skudd kan være skremmende, så har motivet medbringe en venn (som også kan fungere som en sporadisk assistent/hjelper). Fleste fotografi beste fra overkant, slik eksperiment henne vippe haken litt, og med minst et par skudd der hun ser på deg, og litt fra siden. Holde henne rolig ved tilbakemelding gjennom skyte, komplimenter henne spesielt utseende, vinkler eller øyeblikk.

Ta skudd

Loddrette bilder kan være slående og særegne, og legge en aura av formalitet i bildet. Skudd bør være minst middels nærbilde, og eksperimentere med kommer nærmere, også.

Mest tilfeldige bilder tendens til å bli tatt horisontalt, så når du tar en glamour skutt, eksperimentere med innramming. Loddrette bilder kan være slående og særegne og legge en aura av formalitet til bildet. Skudd bør være minst middels nærbilde, og eksperimentere med kommer nærmere, også.

Æra av digital fotografering betyr at du klarer å ta et nesten ubegrenset antall bilder i glamour skutt økt, så knipse bort. Ikke alle glamour bilder innebære automatisk et smil. Noen ganger den mest ubevoktet eller unposed øyeblikk kan være best.

Tilpasse resultatet

Mens det virkelige merket av et flott bilde er et flott resultat uten ytterligere manipulasjon, du kan sikkert gjøre subtile tilpasninger i ettertid med fotomanipulasjon programvare (og verden vil aldri vite). Programvare gir svært enkel manipulasjoner som kan gjøre for et bedre bilde selv liten opplæring i programvaren, slik at du kan manipulere lysstyrke og kontrast, fjerne støv og riper, riktig belysning problemer, mykere eller skarpere og mer. Intensivere kontrasten, for eksempel, kan ofte være for en mer dramatisk bilde.