Hvordan komme ut av et potensielt fornærmende forholdet

March 18

Hvordan komme ut av et potensielt fornærmende forholdet

Personer som har vært i tidligere fornærmende relasjoner ofte se advarselen tegn at et nytt forhold er potensielt støtende. De kanskje frykter fortsetter i en potensielt fornærmende forholdet men frykter forlate det også. Hvis du mistenker at forholdet er potensielt støtende, må du få umiddelbart. Her er hvordan komme ut av et potensielt støtende forhold.

Instruksjoner

• Bestemme at du fortjener å ha en følelsesmessig sunn forhold. Mange opphold i potensielt støtende relasjoner fordi de ikke tror at de fortjener å bli behandlet bedre. Før du mener du fortjener å bli behandlet med respekt, skal fortsette å finne deg selv i potensielt støtende relasjoner.

• Angi følelsesmessige grenser. Mest støtende folk søker partnere som de kan presse rundt, enten fysisk eller følelsesmessig. Hvis du sette og håndheve følelsesmessige grenser i forholdet, vil du ikke lenger være attraktivt for en person som er potensielt støtende. Forholdet er mer sannsynlig å falle fra hverandre på egen hånd før den snur fornærmende.

• Erkjenne at potensielt mest fornærmende forhold går gjennom en bryllupsreise periode først. Hvis en støtende person begynte et forhold med treffer eller nedverdigende hans partner, ville og partneren være usannsynlig å bli værende. I stedet støtende folk pleier å beile sine partnere, behandler dem som damer, og start den fornærmende oppførselen etter at partneren er slått.

• Få ut ved første tegn på potensielle misbruk. Ikke la andre sjanser for noen støtende oppførsel. Aldri tillate en annen person skal slå deg, nedverdige deg eller gjøre noe annet du ikke vil i et forhold. Ved første tegn på støtende oppførsel, gå ut døren og ikke se tilbake.

• Søk hjelp med forlate, hvis nødvendig. Hvis du er redd for å forlate et potensielt støtende forhold, så få hjelp fra andre. De fleste samfunn har en medtatt krisesenter som vil hjelpe deg i å bryte uten en fornærmende forholdet. Snakke med en prest om situasjonen. Lene på venner eller selv kontakte politiet for råd.

• Forlate byen. Hvis du ikke føler trygg etter at en potensielt fornærmende forholdet, kan du vurdere å forlate byen. Sette avstanden mellom deg og potensielt støtende ex-partner kan være den beste måten å holde deg trygg.

• Finne en kvalifisert terapeut med erfaring i rådgiving folk som har vært i fornærmende forhold. En god terapeut kan hjelpe deg å forstå hvorfor du er tiltrukket av støtende folk og vise deg veien ut av denne syklusen. Alle som har vært i en fornærmende forholdet nytte av terapi.

Tips og advarsler

  • Stol på din intuisjon. Hvis din intuisjon forteller deg at du er i et potensielt støtende forhold, deretter få nå.
  • Støtende folk kan være farlig. Aldri anta at potensielt støtende partner ikke ville gjøre noe for å skade deg. Feile på siden av beskytte deg.