Yorkiepoo frisyrer

April 28

Yorkiepoo frisyrer

Siden Yorkiepoo valper er ofte født unike former og størrelser, har ulike frisyrer blitt tilpasset. Avhengig av kroppstype, ansikts struktur og pels hår har du valg når det gjelder grooming alternativer for dine Yorkiepoo. Genetikk spiller en stor rolle i Yorkiepoo frisyre anbefalinger og det er best å la valpen å avle ut i minst seks måneder før du bestemmer deg.

Valp kutt

Selv om din Yorkiepoo ser mer poodle enn Yorkie, er dukke kuttet en populær stil. Valpen kuttet bare blader hunden med en selv strøk over. Hundens pels vil være 1/2 inch lenge over, med topknot og cap igjen på om en tommen lang. Denne type frisyre krever mindre børsting og det er liten risiko for matter.

Bamse klipp

Bamse klippet er mye som valpen kutt, men lengre. Denne stilen er egentlig ikke en "klipp" fordi clippers ikke brukes; Denne stilen er oppnådd med saks alene. Din Yorkiepoo vil ha et lag som er om lag 2 inches lang over. Dette er en no-nonsense frisyre som kan vedlikeholdes enkelt hjemme. Bamse kuttet krever regelmessig børsting, og området rundt kjønnsorganer og anal åpning bør holdes kutt kort å eliminere bad søl.

Schnauzer kutt

Hvis din Yorkiepoo har rett, tynne hår mer vanlig å Yorkie rase, schnauzer kutt fungerer best. Hundens ryggen og sidene er barbert med skjørt igjen lenge. Skjørtet er håret fra hundens halsen til spissen av halen. Dette inkluderer hår på beina. Schnauzer kuttet forlater lengden på skjørtet for personlig valg. Cap og ansikts hår er igjen på 2 til 2 1/2 inches, med ansiktet trimmet litt nærmere med en distinkt Bart.

Yorkiepoo kutte hensyn

Denne sesongen er også en vurdering; mange hundeeiere opt for en kortere kutt sommeren og en lengre stil for vintermånedene. Uavhengig av hundens coat type eller fysiske funksjoner, kort valpen klippe, med et barbert magen, vil hjelpe dinhunden regulere sin kroppstemperatur i varmen av sommeren. En lengre valp kutt vil forlange flere grooming, men din Yorkiepoo vil sette pris på den varmere strøk på de bitre kald vinter turer.