Hvordan behandle naturlig Walking flass inne Pets

November 26

Hvordan behandle naturlig Walking flass inne Pets

Hvis din pet er licking eller skrape overdrevet, er det på tide å ta en nærmere titt på problemet. Noen ganger tørr hud eller flass er mer enn det synes å være. Hvis din pet har kjøpt gangavstand flass, det har kontrakt en tilstand som er smittsom--andre dyr og mennesker, men heldigvis er lett behandles.

Instruksjoner

• Lag en diagnose. Hvis du ser mange flass i din hunden eller kattens pels, bruk et forstørrelsesglass til å ta en nærmere titt. Det går? Flass flytte ikke, men gå flass gjør. Det er en parasitt som beveger seg fra sted til sted i pelsen mens forkledd som flass, ønsker for å lage et måltid av den lymfatiske væsken i huden.

• Kjøpe en lime-svovel dukkert, postordre og online produsenter. Selv om dip lukter råttent egg, den ikke inneholder giftige kjemikalier som kan skade din pet, og det eliminerer parasitten.

• Forberede dip henhold til instruksjonene og forberede området der du vil være dipping pet. Vanligvis blande du 4 oz. dukkert for en gallon av vann. Bruk hansker og fjerne smykker før blande og søknad, dip kan endre fargen på noen metaller. Vær oppmerksom på overflaten dyret vil bli stående. avrenning kan flekken porøse materialer som sement. Det kan også flekken lys-farget pels.

• Bruke, sakte hell dukkert løsningen over det fur og hud. Pass på å nå alle berørte områder. Mange hundene og kattene har fet strøk som væsken vil tendere til å rulle ut. Tjore kjæledyret bånd til noe nær ved å hindre at dyret kjører bort. Bruke to hender: å langsomt helle dip og den andre til gni den inn i pelsen slik den når huden. Hvis pet er liten nok til å stå i en container, kan avrenning fanget og resirkulert tilbake på pelsen til det er mettet.

• Hold kjæledyr opptatt mens dip tørker. Det må være på kroppen til helt tørt; Det kan ikke bli blåst tørr og kan ikke bli skylt. Planlegge for dyr å tilbringe tid utendørs eller i et godt ventilert område mens tørking. Tillat ikke kjæledyr å innta dip. Du kan sette en beskyttende kjegle krage på hunden å hindre ham fra licking mens tørking. Re-programmet kan være nødvendig i fem til syv dager. Spør en veterinær Hvis dette er nødvendig.

• Behandle ditt hjem ved å vaske alle sengetøy i huset (inkludert undertegnede) i varmt vann med glue sulfur dukkert. Følg instruksjonene på flasken for å finne riktig blanding for sengetøy eller stoffer. Behandle noe som kan være infisert, inkludert pet børster, kammer og stoff leker. Hvis en leketøy eller pensel ikke kan behandles, kaste den bort. Vakuum teppet ofte og kast posen.