Hvordan du knytter pedaler til en Pedal bord

October 28

Hvordan du knytter pedaler til en Pedal bord

Du har nettopp opprettet en skreddersydd gitar pedal bord og nå du lurer på hvordan du knytter pedalene. Det er tre enkle og rimelige måter å utføre denne oppgaven, selv om pedaler og pedal bord du vil avgjøre hvilken metode du bruker.

Instruksjoner

• Bruke krok og loop tape. For styrke og holdbarhet, må du velge en industri-grade variasjon. Fjern gummiføttene på baksiden av gitar pedalene slik at du har en flat overflate med å jobbe. Fest ene krok og loop tapen bak guitar pedaler og den andre siden til pedal bord. Selv om denne metoden er usynlig, er en av ulempene med med krok og loop tape for å knytte pedaler til en pedal bord at det kan la en klissete rester.

• Tie pedalene til pedal bord med slips nedturer. Tie nedturer er laget av hardplast og ligner bånd som sikker en leketøy å pakken. Tie nedturer er tilgjengelig i bulk, relativt billig og enkel å bruke. Imidlertid lang noen slips nedturer, kan de ikke fungerer godt med alle pedalene. Noen pedal entusiaster bruker i tillegg ikke tie nedturer fordi de er også synlige.

• Kjede pedalene til pedal bord med metoden sykkel. Mindre klebrig enn krok og loop bånd og penere enn knytte nedturer, sykkel metoden bruker kort, metall band for å sikre pedalene til pedal bord. Denne rimelige metoden fungerer Drei ene enden av bandet til baksiden av pedalene og den andre enden av bandet til pedal bord.

Tips og advarsler

  • Du kan bare bruke metoden sykkelen med pedalene som har eksisterende skruer i ryggen. Likeledes, det fungerer best når skrus på pedalen trebord.