Om Wormers for katter

February 4

Holder din katten gratis ormer er en viktig del av å holde henne frisk. Det finnes mange wormers for katter, men de er alle forskjellige. For å vite hvilke Wrexham bruke, må du vite hvilke ormer du behandler for. Siden noen ormer er usynlig for det blotte øye, gjøres best denne diagnosen av en veterinær. Når du vet hva slags ormer du arbeider med, kan du velge riktig medisinering for katten din.

Wormers for Roundworms

Roundworms er lang ormer som ser ut som spaghetti og bor i kattens tarmen. Vanligvis kan du se ikke dem, men hvis din katten har en alvorlig infestation, kan du merke dem i hennes spy eller avføring - og du vil aldri se en pasta plate på samme måte igjen. Følgende medisiner gis oralt å behandle roundworms: Milbemycin oxime (merkenavn nærjager) piperazin (selges under forskjellige merkenavn blant annet D-orm flytende og Hartz), pyrantel pamoate med praziquantel (selges som Drontal) og emodepside med praziquantel (selges som Profender). I tillegg kan revolusjon (Selamectin) og nytte Multi (Imidacloprid og Moxidectin) brukes lokalt for å behandle roundworms.

Wormers for Hookworms

Hookworms er ikke synlig for det blotte øye, men eggene kan registreres via en mikroskopisk undersøkelse av kattens avføring. Hookworms kan behandles med mange av de samme produktene brukes til å behandle rundorm, men ikke alle produkter som fungerer for rundorm vil drepe hookworms. Burde din katten har hookworms, dyrlegen vil sannsynligvis anbefale en av de følgende wormers: Ivermectin (selges som Heartguard), nærjager, revolusjon eller fordel Multi.

Wormers for Heartworms

Heartworms er mer vanlig hos hunder, men de kan også infisere katter. Det tar bare en infisert mygg å innføre heartworms i kattens blodet. Heartworm infeksjon er ikke noe du har behandlet - det er noe du vil hindre. Med en ren heartworm test, kan din vet foreskrive en Wrexham for å hindre heartworms. De mest brukte heartworm preventatives er Heartguard, nærjager, revolusjon og nytte Multi.

Wormers for Tapeworms

Tapeworms spres av loppene. Hvis din hunden har tapeworms, kan det hende vises korn av ris i krakken eller inne hans fur. Disse "korn" er bunnen, egg inneholder deler av bendelorm. Du kan merke dem squirming for en kort periode etter ut din hunden, men de fleste av ormen er fortsatt i hundens tarmen. Tapeworms krever forskjellige medisiner. Praziquantel (selges som Tradewinds Tape ormen kategorier og Droncit) og epsiprantel (Cestex) er den eneste medisiner tilgjengelig som dreper tapeworms inne kattene. Siden Drontal og Profender begge inneholder praziquantel, kan de også brukes for tapeworms.

Forhindre ormer inne kattene

For å oppbevare din katten sunn, anbefales forebyggende orm noen ganger spesielt hvis din katten går utenfor eller utsettes for loppene og mygg. For forebyggende månedlige orm er det lurt å bruke en Wrexham som beskytter mot så mange parasitter som mulig. Nærjager er et godt valg for en muntlig månedlige Wrexham fordi den beskytter mot roundworms, hookworms og heartworms. Revolusjonen og nytte Multi også beskytte mot disse parasittene og er mer praktisk fordi de kan brukes lokalt. Men har hvert merke av Wrexham ulike mulige bivirkninger og kontraindikasjoner. Din vet kanne hjelpe du finner Wrexham som er best for din katten.

Behandling av ormer inne kattene

Hvis din katten har et problem med ormer, vil dyrlegen forskrive aktuelle Wrexham for situasjonen og gi deg en behandlingsplan. Du bør følge planen, noe som kan innebære gi én eller flere doser av Wrexham til din katten og bringer henne tilbake for en oppfølging checkup å sikre ormer er borte. Ta skritt for å unngå reinfestation, som fjerner all søppel fra hennes søppel boksen, vaske det med et desinfeksjonsmiddel og fylle den opp med fersk søppel. Hvis din katten har tapeworms, behandle din katten kan huset og hagen din for lopper hjelpe redusere sjansen for re infestation.

Forholdsregler

Alle medisiner, selv over-the-counter wormers, kan ha bivirkninger. Skadelige bivirkninger er mer sannsynlig hvis din katten har visse betingelser, for eksempel nyresykdom. Hvis du har spørsmål om en over-the-counter Wrexham, sjekk med din veterinær før du gir den å din katten. Hvis din katten synes syk eller har uvanlig virkemåte etter at du gir henne en Wrexham, kontakt din veterinær anbefalinger.