Shedding omsorg for en fjellet Horned drage

March 6

Fjellet Horned drager er liten lizards stammer fra de fuktige fjellskog sørlige Kina til Sumatra. Vitenskapelig navn er Prinklenapes. Disse små øgler overstige vanligvis ikke 12 inches fra hode til hale. Piggete horn er tydelig på øyenbrynene, på toppen midten av hodet nedover mellom skuldrene. Hornene eksamen små punkter som reiser nedover ryggraden til spissen av halen. Fjellet Horned drager er vanligvis en Brown, med noen grønne prøver noen ganger funnet. Kan intensivere deres hudfarge å kamuflere utseendet, de liker å skjule grener og løvverk bor urørlig for timer ventet på deres byttedyr. Når stimulert med bestått insekt eller leddyr, vil de raskt lunge for å mate.

Shedding omsorg oversikt

For å kunne opprettholde en fjellet Horned Dragons helse, må deres fange habitat gjenskape sitt naturlige så tett som mulig. Rennende vann og høy luftfuktighet er av stor betydning for Mountain Horned Dragons å unngå dehydration, spesielt i løpet av shedding prosessen. Opprettholde en konstant fuktighet over 70% til 80% vil hjelpe unngå helse og shedding problemer. Gir en høy fuktig miljø, uten å være dank og moldy krever en balanse mellom rikelig ventilasjon og fuktighet. Begge kan lett vedlikeholdes ved å bruke en kombinasjon av metoder.

Moisture krav

Riktig fuktighet er en av de viktigste komponentene som kreves av fjellet Horned drager for shedding og god helse. Flytte vann er nødvendig i din Dragon habitat. Fjellet Horned Dragons vil ikke gjenkjenne eller bruke vann som ikke går. Flytte vann kan du oppnå ved å gi et filtreringssystem i vann parabolen. Et filtreringssystem vil holde vannet renere. En enkel tank bubbler kan også brukes til å simulere bevegelige vann, men vil kreve manuell rengjøring av vann hver dag. Din Dragon vil sette pris på en dypt vann rett som tillater ham å drikke og svømme fritt. Du må angi bergarter i vann rett at din Dragon å halv-dukke og avslutte lett. Deep parabolen soaking vil hjelpe din Dragon løsne shedding skin.

Daglig misting

Dis din Mountain Horned Dragon habitat ofte, spesielt i løpet av shedding prosessen. Dette kan gjøres med rent vann i en sprayflaske eller en automatisert fogging maskin. Misting eller tåkete hele dagen er avgjørende i å opprettholde fuktige miljøet som fjellet Horned Dragons kreve under shedding. Misting gir også flytte vanndråper på bladverket som drager elsker å runde opp.

Ventilasjon

Tank lokket for din Mountain Horned drage bør være en godt sikret skjerm. Dette vil tillate utveksling av frisk luft, avskrekke en moldy miljø. Pass på at lokket er tett sikret for å hindre rømning. Over akvariet bør lokket en også gi en ultrafiolett lys for basking og gi nødvendig vitamin D trengs for optimal shedding helse. Aldri la temperaturen i tanken gå over 84 grader.