Hvordan å identifisere Garden planter giftig for hunder

May 21

Ingen ønsker deres pet å innta noe farlig, men det er vanskelig å vite hvilke planter er giftig for hunder, og som er trygge. Hvis din hunden liker å tygge på ulike planter i bakgården, kan din fire-legged venn få mer enn bare ekstra grovfôr. Her er hvordan å identifisere vanlige hageplanter som kan forgifte kjæledyret.

Instruksjoner

• Få en bok på å identifisere vanlige hageplanter eller tresteg online og skrive ut en skikkelig guide hvis du ikke en tulipan fra en morgensol. Ta denne veiledningen med deg hagen å identifisere planter og blomster.

• Identifisere vanlige hageplanter som en er giftig for hunder. Påskeliljer, tulipaner, engelsk eføy, liljer, hortensia, morgen herligheter, Rhodendrons, Hyasinter, Oleander, Narcissus og spesielt asalea er eksempler på blomster som er meget giftig å hundene. Disse plantene er ganske enkelt å gjenkjenne ved sine unike blomster og et godt sted å starte identifisere flora og fauna som er giftig for hunder.

• Kontroller dine planter og busker neste. Chinaberry trær, Dragon trær, elefant ørene, noen bregner som blonder bregner, Buckeye trær, Avocado trær og barlind er alle meget giftig for hunder. Barlind er en populær busk som finnes i mange bakgårder og fristende å hundene, men spiser en del av en barlind kan føre til brekninger, beslag, hjertestans og til slutt død inne hundene.

• Oppbevare din hunden fra løk planter og tomatplanter. Disse vanlige sommer hage planter kan forårsake anemi, ekstrem mage opprørt, overdreven salivating, klossethet, tretthet, langsom hjerteslag, oppkast og svakhet.

• Plant utholdende-safe planter i hagen din hvis du bare ikke kan synes å holde Fido av blomster. Fjerne giftige planter og plante i stedet Jasmine, Marigolds, Snapdragons, fioler, blonder orkideer og flere andre varianter av orchid, Magnolia bush, Butterfly Iris, Hickories, Hawthorns, meloner, squash eller noen av mange andre ikke-giftige planter, blomster, trær, frukt og grønnsaker som er trygt for ditt kjæledyr.

Tips og advarsler

  • Dette er ikke en fullstendig liste over alle planter og blomster som er giftige for hundene. Hvis du tror at din hunden kanskje ha inntatt noe giftig, kontakt giften kontroll umiddelbart og ta hunden til en veterinær sykehuset umiddelbart.