Hvor kan jeg finne en bokser som ikke har hatt halen forankret?

February 28

Hvor kan jeg finne en bokser som ikke har hatt halen forankret?

Pansringen er en morsom rase av hunden kjent for kort muzzle, styrke, intelligens og leken karakter. En boksers utseende inkluderer tradisjonelt en 2 - til 3-tommers forankret hale og beskjæres, spisse ører. Mens øre høster har langsomt blitt valgfritt, er hale-merke fortsatt en standard for rasen satt av amerikaneren Kennel klubben og brukes av de fleste bokseren oppdrettere.

Boxer hale dokking

Motivasjonen bak docking halen av en bokser er forebygging. En lang, tynn uncropped bokser hale er ekstremt sterk (som resten av hunden) og kan lett slå over alt i sin vei samt whacking noen nærliggende. Bokserene er lett excitable, og deres lang hale pisker rundt når de er stimulert eller spille. ofte rett inn i veggene, skarpe hjørner, radiatorer og alt annet som skjer for å være i veien. Som et resultat, kan kutt og sår utvikle på halen og aldri leges på grunn av konstant virkninger.

Redning organisasjoner

Boxer Redningsarbeidet grupper har ofte boksere med haler. Siden bokseren er slik en populær rase, rase mange uten oppdrett erfaring dem bare for å gjøre en rask dollar; disse tvilsomme oppdrettere vanligvis ikke ønsker å betale for hale merke og forlate haler intakt. Boxer haler kan være ødeleggende, og konstant skade kan være en kostnad som en eier ikke kan håndtere, så mange slike boksere ende opp med en redning gruppe.

Oppdrettere

Det er svært få bokseren oppdretter i USA som ikke dock haler. Pålitelig og erfaren oppdretter forankre vanligvis bokseren valpene hale i de første dagene etter at de er født. Hvis du er prepurchasing en valp fra en kommende søppel, kan du be om at halen være igjen behold; en oppdretter vil vanligvis godtar en slik ordning hvis han vet hunden kan ikke en utstillingshund, potensielle eier klar over risikoen og hunden allerede er betalt for.

Europeiske boksere

Hale merke er ulovlig i Europa, og boksere fra de fleste europeiske oppdretter har en hale. Transportkostnaden en hund kan være ublu, men hvis du allerede planlegger en tur til en europeisk land som halen docking er ulovlig, du kan velge å kjøpe og ta hjem en dukke med riktig vaksinasjoner og papirarbeid.